آموزش تهیه بستنی سنتی در خانه

کد مطلب 2558 1399-06-15 18:24
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم
2/3 لیوان شیر
2/3 لیوان شکر
1/3 لیوان گلاب
1 پاکت خامه صبحانه
1/2 ق چ وانیل
1 عدد زرده تخم مرغ
2 ق چ آرد
1/2 ق چ هل
3 ق غ زعفران دم شده ی غلیظ
مراحل
ابتدا شیر وگلاب وهل وزعفران رو باهم ترکیب کنید.
 
شکر وزرده تخم مرغ رو به مدت ۳ دقیقه با چنگال بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه



کوکپد/ مواد لازم
2/3 لیوان شیر
2/3 لیوان شکر
1/3 لیوان گلاب
1 پاکت خامه صبحانه
1/2 ق چ وانیل
1 عدد زرده تخم مرغ
2 ق چ آرد
1/2 ق چ هل
3 ق غ زعفران دم شده ی غلیظ
مراحل
ابتدا شیر وگلاب وهل وزعفران رو باهم ترکیب کنید.
 
شکر وزرده تخم مرغ رو به مدت ۳ دقیقه با چنگال بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه.
 
تو سه مرحله شکر رو به ترکیب شیر اضافه کنید وهم بزنید.
 
سپس آرد رو اضافه کنید وهم بزنید که گلوله آرد باقی نمونه.
 
مواد رو روی حرارت ملایم بزارید وشروع به همزدن مداوم کنید تا به غلظت برسه.
 
از روی حرارت بردارید ووانیل بهش اضافه کنید ودرش بزارید واجازه بدید خنک بشه.
 
بعداز اینکه خنک شدخامه رو بهش اضافه کنید وخیلی خوب بهم بزنید درون ظرف مورد ظرف مورد نظر برسید و۲ساعت درون فریزر قراردهید.
 
برای تهیه خامه یخ زده داخل بستنی دوقاشق خامه را روی سطح صاف پهن کنید درون فریزر فراردهید تا یخ بزنه بعد خردکنید وروی بستنی قراردهید



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :