آرگا/ قهوه یزدی یا قهوه عزاداری یکی از انواع قهوه های بسیار خوشمزه می باشد، همانطور که از اسم آن مشخص است این نوع قهوه بیشتر در مراسم عزاداری استفاده می شود، نوشیدن قهوه یزدی در مراسم عزاداری در حقیقت یک سنت قدیمی می باشد و با قهوه های دیگر تفاوت دارد، آماده سازی آن شش ساعت زمان می برد این نوع قهوه بسیار غلیظ می باشد، در ادامه مطلب به شما عزیزان نحوه ساخت قهوه یزدی را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه قهوه یزدی
پودر قهوه
شکر
آب
طرز تهیه قهوه یزدی یا عزاداری
در روش تهیه قهوه یزدی ابتدا پودر قهوه را کمی تفت دهید ( البته اگر از نوع تفت داده بود که هیچ) حالا به ازای هر پیمانه قهوه سه پیمانه شکر و مقداری آب به آن اضافه کنید