رولت با فیلینگ گیلاس

کد مطلب 2746 1399-06-18 16:35
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ یه تجربه هیجان انگیز بود ، فک کنم برای بار اول کارم بد نبوده فیلینگ رولت خامه نیست چون توی خونه طرفدار نداره
مواد لازم
 4 تا تخم مرغ
1/2 پیمانه آرد
1/4 پیمانه نشاسته ذرت
1/3 پیمانه شکر
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 پینچ نمک
1/4 قاشق چایخوری وانیل
1/2 قاشق چایخوری هل
2 قاشق شیر
2 قاشق روغن
مراحل
فر رو روشن کنین روی درجه ۱۸۰ اجازه بدین گرم بشه ، آرد و بکینگ پودر و نمک و نشاسته رو با هم الک کنین ، قالب ۲۵ در ۳۵ رو چرب کنین و کفش کاغذ روغنی بندازین و کاغذ رو هم چربش کنین
 زرده و سفیده تخم مرغاتونو جدا کنین ، سفیده رو با همزن بزنین تا کف کنه بعد بهش ۱ قاشق شکر اضافه کنین و به همزدن ادامه بدین تا از ظرفتون نریزه حالا بیارینش یخچال تا ادامه کارتونو انجام بدین.
 زرده و باقی شکر و وانیل رو بزنین تا کاملا روشن بشه و بعد هل رو اضافه کنین و هم بزنین ، حالا به نوبت روغن و شیر رو اضافه کنین و بعد آرد رو توی سه مرحله روی موادتون الک کنین و با لیسک به خورد مواد بدین
 بعدم سفیده رو تو سه قسمت اضافه کنین و دورانی و خیلی یواش مخلوط کنین و با لیسک مواد رو از کف ظرف بیارین بالا تا یکدست بشن بعدم توی قالب پخشش کنین و روشو صاف کنین ، یکی دوبار بکوبین رو میز کارتون تا کاملا یکدست شه ، بزارین توی فر داغ برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه نهایتا، البته به فرتون هم بستگی داره



کوکپد/ یه تجربه هیجان انگیز بود ، فک کنم برای بار اول کارم بد نبوده فیلینگ رولت خامه نیست چون توی خونه طرفدار نداره
مواد لازم
 4 تا تخم مرغ
1/2 پیمانه آرد
1/4 پیمانه نشاسته ذرت
1/3 پیمانه شکر
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 پینچ نمک
1/4 قاشق چایخوری وانیل
1/2 قاشق چایخوری هل
2 قاشق شیر
2 قاشق روغن
مراحل
فر رو روشن کنین روی درجه ۱۸۰ اجازه بدین گرم بشه ، آرد و بکینگ پودر و نمک و نشاسته رو با هم الک کنین ، قالب ۲۵ در ۳۵ رو چرب کنین و کفش کاغذ روغنی بندازین و کاغذ رو هم چربش کنین
 زرده و سفیده تخم مرغاتونو جدا کنین ، سفیده رو با همزن بزنین تا کف کنه بعد بهش ۱ قاشق شکر اضافه کنین و به همزدن ادامه بدین تا از ظرفتون نریزه حالا بیارینش یخچال تا ادامه کارتونو انجام بدین.
 زرده و باقی شکر و وانیل رو بزنین تا کاملا روشن بشه و بعد هل رو اضافه کنین و هم بزنین ، حالا به نوبت روغن و شیر رو اضافه کنین و بعد آرد رو توی سه مرحله روی موادتون الک کنین و با لیسک به خورد مواد بدین
 بعدم سفیده رو تو سه قسمت اضافه کنین و دورانی و خیلی یواش مخلوط کنین و با لیسک مواد رو از کف ظرف بیارین بالا تا یکدست بشن بعدم توی قالب پخشش کنین و روشو صاف کنین ، یکی دوبار بکوبین رو میز کارتون تا کاملا یکدست شه ، بزارین توی فر داغ برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه نهایتا، البته به فرتون هم بستگی داره.
 بعد از پخت تا داغه از کاغذ جداش کنین و با کاغذش رول کنین و بذارین کنار تا کاملا خنک بشه، البته روشو با ی حوله تمیز و من نمناک بپوشونین تا خشک نشه ، بعد از اینکه کاملا خنک شد بازش کنین و روشو با خامه فرم گرفته و گیلاس خرد شده پر کنین و دوباره رول کنین ، بذارین یخچال برای ۲ ساعت حداقل و بعد برش بزنین و نوش جان ❤️
 



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :