هفت گنج/ چی لازم دارم:
فیله ماهی قزل آلا یا سالمون : ۶۰۰ گرم
سیر رنده شده : ۸ تا حبه بزرگ
نمک : ۱ قاشق چایخوری سر پُر
فلفل سیاه : به اندازه لازم
پاپریکا : ۱ قاشق چایخوری
زعفران دمکرده غلیظ : ۱ قاشق سوپخوری
لیمو تازه : ۳ تا ۴ عدد یا آبلیمو
روغن سرخکردنی : به میزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا فیله های ماهی را از پوست جدا کنید. من از فیله ماهی قزل آلای سالمون استفاده کردم که فیله شده بود فقط بعد از شستشو از طول به دو قسمت تقسیمش کردم و پوستشو جدا کردم بعد با موچین تمیزی باقیمانده تیغهای ماهی رو از گوشتش خارج کردم بعد از طول، فیله ماهی رو به ضخامت یک سانت برش زدم (برشهای یک سانت در ۳۰ سانت حدودا)
بعد هر برش رو روی تخته کار بصورت حلزونی پیچیدم و با خلال دندان ماهی حلزونی رو فیکس کردم