سوپ و آش/ با مرغ و سبزیجات سوپی خوشمزه بپزید

کد مطلب 3813 1399-07-05 10:27
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

خراسان/ چی لازم دارم:

جو دوسر – یک لیوان سرخالی
  برنج نیمه – 3 قاشق غذاخوری
  ماش – یک قاشق غذاخوری
  آب‌لیموی تازه – یک قاشق غذاخوری
  گردن و بال مرغ – 4 عدد
 گشنیز و شوید و جعفری خردشده -  به میزان لازم
 نمک و فلفل و ادویه - به میزان لازم
 پیاز متوسط – یک عدد
 هویج – یک عدد
 کشک -  به میزان لازم
 آب – 4 لیوان
 روغن -  به میزان لازم
 چطور بپزم:
۱-  جو دوسر را از شب قبل خیس می‌کنیم.
۲-  اول پیاز و مرغ را با روغن کمی تفت می‌دهیم و بعد برنج و جو دوسر و ماش را با ۴ لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد



خراسان/ چی لازم دارم:

جو دوسر – یک لیوان سرخالی
  برنج نیمه – 3 قاشق غذاخوری
  ماش – یک قاشق غذاخوری
  آب‌لیموی تازه – یک قاشق غذاخوری
  گردن و بال مرغ – 4 عدد
 گشنیز و شوید و جعفری خردشده -  به میزان لازم
 نمک و فلفل و ادویه - به میزان لازم
 پیاز متوسط – یک عدد
 هویج – یک عدد
 کشک -  به میزان لازم
 آب – 4 لیوان
 روغن -  به میزان لازم
 چطور بپزم:
۱-  جو دوسر را از شب قبل خیس می‌کنیم.
۲-  اول پیاز و مرغ را با روغن کمی تفت می‌دهیم و بعد برنج و جو دوسر و ماش را با ۴ لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد.
۳- ۲۰ دقیقه بعد هویج نگینی شده را با ادویه و آب‌لیموی تازه اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم سوپ بپزد.
۴- در ۱۵ دقیقه آخر سبزی ها را اضافه  می کنیم .
۵- برای تزیین می توانید کشک هم اضافه کنید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :