ترفند تهیه یک ماکارونی شیک و مجلسی!

کد مطلب 3854 1399-07-05 22:23
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

سرآشپز پاپیون/ شاید پذیرایی شکیل ودلپذیر از مهمونای ویژه با ماکارونی بعید بنظر برسه ولی میشه .



سرآشپز پاپیون/ شاید پذیرایی شکیل ودلپذیر از مهمونای ویژه با ماکارونی بعید بنظر برسه ولی میشه ..اگه بخواین ودرست کنین..
مواد لازم ماکارونی مجلسی
ماکارونی۷۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ۱ عدد
نمکبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی۴تا ۵ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذا خوری
روغن۱/۲ پیمانه
سیب زمینی متوسط۲ عدد
کنجد۲ قاشق غذا خوری
آویشن۱ قاشق مربا خوری
فلفل (اختیاری)به مقدار لازم
طرز تهیه ماکارونی مجلسی
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۳۰دقیقه
اول دو سوم یه قابلمه متوسط رو پر آب کنین وبذارین رو اجاق تا بجوش بیاد..درشو بذارین حتما تو جوش اومدن آب تاثیر داره پیاز رو رنده بزنین ویکم آبشو بگیرین..زیاد فشار ندین تا یکم آبش بمونه..حالا توی یه کاسه پیاز رنده شده وگوشت چرخکرده ویه کم نمک بریزین و ورز بدین ..کوفته قلقلیای کوچیکی درست کنین وتوی یکم روغن تفت بدین..بذارین کنار(رو حرارت کتری یا سماور بذارین که تا آماده شدن ماکارونیتون گرم بمونن)
به آب در حال جوشتون دو قاشق سوپخوری نمک اضافه کنین با یه قاشق روغن ویه قاشق مرباخوری زرد چوبه..وماکارونیها رو درسته بریزین توش..اگه یکم از ماکارونیاتون از قابلمه بیرون موند نگران نشین بمرور با نرم شدن یواش یواش تو آب فرو میرن..با یه چنگال یکی دوبار هم بزنین واجازه بدین نرم وقابل آبکشی بشن..حدود ۵ دقیقه کافیه... در این مدت پنج دقیقه،، توی یه تابه ی بزرگ ۴تا ۵ قاشق روغن بریزین و۴ یا ۵قاشق رب رو یه ذره تفت بدین وزعفران اضافه کنین وفلفل وپودر آویشن بزنین وحرارتو خاموش کنین ..
ماکارونی رو بریزین تو ابکش ویکی دو دورزیر آب سرد بچرخونین یکم نشاستش تمیز بشه وبهم نچسبه..حالا ماکارونیای آبکش شده رو بریزین تو تابتون وکلا زیر رو رو کنین تا ماکارونیاتون کلا روغنی وآویشنی و ربی وزعفرانی بشن..(هرچه زعفران بیشتر نتیجه عالیتر ودلپذیرتر



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :