غذای سنتی و محلی آش کشک لاهیجان

کد مطلب 3900 1399-07-06 17:05
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ این آش سنتی لاهیجانه که ماه رمضون ها پخته میشه.برخلاف آش رشته خیلی سبک و زود هضمه



کوکپد/ این آش سنتی لاهیجانه که ماه رمضون ها پخته میشه.برخلاف آش رشته خیلی سبک و زود هضمه.امیدوارم خوشتون بیاد.
مواد لازم آش کشک لاهیجان
گوشت گوسفندی بااستخوان۴۰۰ گرم
نخود ولوبیا سفید۳۰۰ گرم
سبزی (آش)۴۰۰ گرم
برنج نیم دانه۱/۵ پیمانه
کشک۵۰۰ گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سیر داغ ،پیازداغ،نعناداغبه مقدار لازم

طرز تهیه آش کشک لاهیجان
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۹۰دقیقه
۱
گوشت،نخود و لوبیا راباکمی زرچوبه و نمک به صورت آبگوشت بار میگذارد تابپزد(نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید)
۲
برنج راشسته و باکمی نمک خیس میدهیم.بعد با آب خودش در یک قابلمه مناسب ریخته و روی اجاق میگذرایم تا پخته شود
۳
سبزی آش خورد شده رابه برنج پخته اضافه میکنیم تا بپزد
۴
دراین مرحله گوشت پخته را از استخوانهای جدا کرده و کمی له میکنیم و به همراه نخود و لوبیا به آش اضافه میکنیم.گاه گاهی هم میزنیم تا خوب جا بیفتد.
۵
پیازداغ ،سیرداغ و نعنا داغ رابه همراه نصفی از کشک به آش اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا خوب جا بیفتد
۶
درآخر آش راباکشک و سیر،پیاز داغ و نعنا تزیین میکنیم.
سایر نکات آش کشک لاهیجان
این آش به خاطر وجود کشک نسبت به بقیه آشها رنگ سفید تری دارد.بهتر است که از مخلوط کشک محلی و بازاری استفاده شود تا آش طعم بهتری داشته باشد.
اگر از این دستور استفاده کردید و برایتان مفید بود برای شادی روح مادرم صلواتی بفرستید(هنوزهم طعم آش کشکهاش زیر دندونمه)



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :