سرآشپز پاپیون/ مواد لازمترشی تفاله لیمو(پالپ یا سلف لیمو)
لیمو ترش (تفاله)به مقدار لازم
سیاه دانهبه مقدار لازم
نمک ، فلفل قرمز ، زردچوبهبه مقدار لازم
سرکه سفیدبه مقدار لازم
طرز تهیه ترشی تفاله لیمو(پالپ یا سلف لیمو)
زمان تهیه ۶۰دقیقه
زمانی که فصل گرفتن آب لیمو هست،وقتی آب لیمو گرفتید باید بیست و چهار ساعت بمونه،تو این زمان مقداری تفاله(سلف،پالپ)روی آبلیمو جمع میشه،این تفاله ها رو جمع کنید و هسته های اون رو جدا کنید.
بعد به آن،نمک فلفل قرمز ، زردچوبه و سیاه دانه را اضافه کنید و مخلوط کنید