آموزش تهیه بستنی چیز کیک

کد مطلب 8183 1399-09-13 00:14
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

خراسان/ بستنی را در کاسه بزرگی بریزید و آن را در اتاق قرار دهید تا نرم شود.
 تمشک ها را با یک چنگال له کنید



خراسان/ بستنی را در کاسه بزرگی بریزید و آن را در اتاق قرار دهید تا نرم شود.
 تمشک ها را با یک چنگال له کنید.
 بیسکویت ها را درغذاساز بریزید و آن ها را خرد کنید تا پودر شود.
 کره را آب کنید و بگذارید کمی سرد شود؛ سپس به مخلوط بیسکویت اضافه کنید و با غذاساز یا دست خوب آن ها را با هم مخلوط کنید.
 با استفاده از همزن برقی پنیر خامه ای و شکر را با هم مخلوط کنید تا صاف و یکنواخت شود.
 سپس خامه فرم گرفته را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
 مخلوط پنیر خامه ای را با بستنی ترکیب کنید.
 کمی از مخلوط بیسکویت را نگه دارید و باقی مانده را با بستنی و پنیر خامه ای کامل مخلوط کنید.
 سپس پوره تمشک را به آن ها اضافه کنید.
 مخلوط را به یک ظرف منتقل کنید. روی این مخلوط را با باقی مانده بیسکویت بپوشانید.
 سپس روی ظرف را با فویل یا سلفون کامل بپوشانید و آن را حداقل به مدت شش ساعت یا یک شب در فریزر قرار دهید.
ستنی وانیلی
نیم لیتر تمشک یا شاتوت
250 گرم  بیسکویت ساده
120 گرم  کره
60 گرم  پنیرخامه ای
500 گرم شکر
یک سوم پیمانه خامه فرم گرفته
یک دوم پیمانه (120 گرم)



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :