آش بادمجان دیلمی

کد مطلب 8203 1399-09-13 14:37
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

خراسان/ برنج را خیس کرده، بادمجان‌ها را با پوست به صورت حلقه‌ای خرد کرده و دوباره حلقه‌ها را از وسط به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم، یا به صورت نگینی درشت خرد کرده، بعد در نمک حدود 10 دقیقه می‌گذاریم تا بماند. بادمجان‌ها را آب‌کشی کرده و حدود 10 دقیقه دیگر داخل آب سرد قرار می‌دهیم که نمک آن شسته شود



خراسان/ برنج را خیس کرده، بادمجان‌ها را با پوست به صورت حلقه‌ای خرد کرده و دوباره حلقه‌ها را از وسط به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم، یا به صورت نگینی درشت خرد کرده، بعد در نمک حدود 10 دقیقه می‌گذاریم تا بماند. بادمجان‌ها را آب‌کشی کرده و حدود 10 دقیقه دیگر داخل آب سرد قرار می‌دهیم که نمک آن شسته شود. این کار برای گرفتن تلخی بادمجان لازم است.
 پیازهای خرد شده را داخل قابلمه سرخ کرده و بعد بادمجان‌ها را اضافه می‌کنیم.
 تمامی مواد به غیر از آب و تمرهندی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا مواد سرخ شود. در ظرفی دیگر روی تمرهندی مقداری آب گرم ریخته و با دست فشار می‌دهیم که عصاره آن در آید، سپس از صافی رد می‌کنیم. آب را افزوده و اجازه می‌دهیم جوش آید، سپس حرارت را کم کرده تا بادمجان‌ها و برنج پخته شود، حدود 40 دقیقه آش باید پخته شود و جا بیفتد، بعد عصاره تمرهندی و لیموامانی را در آخر اضافه کرده و دوباره حدود 30 دقیقه اجازه می‌دهیم که آش مزه‌دار شود.(روی آش را با پیاز داغ ،کشک و گردو تزیین کنید.)
بادمجان - سه عددپیاز بزرگ - سه عددبرنج –یک سوم پیمانهسیر له شده - چهار حبهرب گوجه فرنگی - دو قاشق غذاخوریتمرهندی - 100 گرمروغن –یک سوم پیمانهزردچوبه - یک قاشق مرباخوریلیمــوامانی -  یک عددفلفــل - یک قاشق مرباخوریآب - سه پیمانه



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :