با میان وعده فاج نخودچی آشنا شوید

کد مطلب 8205 1399-09-13 14:39
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

خراسان/ ابتدا آرد نخودچی را در یک تابه نچسب بریزید و روی شعله متوسط 3-4 دقیقه تفت دهید تا بوداده شود.
 رنگ آرد فقط باید اندکی تیره تر شود



خراسان/ ابتدا آرد نخودچی را در یک تابه نچسب بریزید و روی شعله متوسط 3-4 دقیقه تفت دهید تا بوداده شود.
 رنگ آرد فقط باید اندکی تیره تر شود.
 کره یا روغن قنادی را اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید تا کره کاملاً آب شود و مخلوط، حالت خمیری پیدا کند.
 3-4 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا مخلوط منسجم تر و تیره تر شود. سپس مخلوط آرد نخودچی را به کاسه ای منتقل کنید و کنار بگذارید.
 آب و شکر را در همان تابه قبلی بریزید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود و در این مدت مرتب هم بزنید. به این کار ادامه دهید تا مخلوط حالت شربت پیدا کند.
 برای بررسی آماده بودن، مقداری از شربت را خنک کنید و بین دو انگشت شست و اشاره قرار دهید. اگر با جدا کردن انگشتان از هم دو تار شربتی شکل گرفت، شربت شما آماده ا ست. در این مرحله، آرد نخودچی را به تابه برگردانید و با شربت مخلوط کنید.
 3-4 دقیقه دیگر به تفت دادن آن ادامه دهید. دانه های هل را پوست بکنید و بکوبید. گرد هل را همراه با یک قاشق خلال پسته به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. مایه فاج را در یک ظرف مناسب فریزر (که نقش قالب را دارد)بریزید و سطح آن را با قاشق صاف کنید. خلال پسته باقی مانده را روی فاج بپاشید و کمی فشار دهید تا در فاج فرو برود اما همچنان دیده شود.
بعد از 12 ساعت فریز کردن، فاج نخودچی را از فریزر خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید.
 آرد نخودچی - یک پیمانه
کره نرم شده یا روغن قنادی – نصف پیمانه
آب  - یک چهارم  پیمانه
شکر- سه چهارم   پیمانه
خلال پسته - 2 قاشق غذاخوری
هل - 2 عدد



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :