ترشی انار خوش آب و رنگ این مزه ملس پاییزی

کد مطلب 8210 1399-09-13 17:31
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

آخرین خبر/
چی لازم داریم:
دانه انار ترش، نمک و روغن مایع: به مقدار لازم

چطور درست کنیم:
روی دانه های انار داخل قابلمه آب می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم، بعد جوش آمدن کف های بوجود آمده را می گیریم، بعد از حدود سه ساعت و پختن دانه ها از روی شعله برمی داریم و کنار می گذاریم تا کمی سرد شود، با دست دانه ها را چنگ می زنیم تا له شود و از صافی عبور می دهیم، آب گرفته شده را دوباره روی شعله قرار می دهیم بعد از غلیظ شدن ترشی، نمک و روغن اضافه می کنیم.

نکات:
منظور از پختن دانه ها، له شدن راحت دانه ها با فشردن هست



آخرین خبر/
چی لازم داریم:
دانه انار ترش، نمک و روغن مایع: به مقدار لازم

چطور درست کنیم:
روی دانه های انار داخل قابلمه آب می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم، بعد جوش آمدن کف های بوجود آمده را می گیریم، بعد از حدود سه ساعت و پختن دانه ها از روی شعله برمی داریم و کنار می گذاریم تا کمی سرد شود، با دست دانه ها را چنگ می زنیم تا له شود و از صافی عبور می دهیم، آب گرفته شده را دوباره روی شعله قرار می دهیم بعد از غلیظ شدن ترشی، نمک و روغن اضافه می کنیم.

نکات:
منظور از پختن دانه ها، له شدن راحت دانه ها با فشردن هست.
می توان هم از میکسر یا دست برای له کردن دانه ها استفاده کرد
هر چه مقدار دانه ها بیشتر باشد ترشی شما تیره تر می شود.
نمک باعث ترش شدن بهتر و روغن باعث خوشرنگ شدن و نچسبیدن ترشی به قابلمه میشه.

برگرفته از صفحه مزه خانه



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :