کشک بادمجان پیش غذا لذیذ اصیل ایرانی

کد مطلب 8211 1399-09-13 17:32
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

دونفره/ کشک بادمجون یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصیل ایرانیه که طرفداراش خیلی زیادن. کشک بادمجون معمولا با بادمجون سرخ شده درست میشه که من در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم



دونفره/ کشک بادمجون یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصیل ایرانیه که طرفداراش خیلی زیادن. کشک بادمجون معمولا با بادمجون سرخ شده درست میشه که من در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم.


چی لازم داریم:
۶ الی ۷ عدد بادمجان
۴ الی ۵ قاشق غذاخوری کشک
۱ عدد پیاز
۲ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
۲ قاشق مربا خوری نعنا خشک
نمک،زرچوبه و فلفل به مقدار لازم
 مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان

چطور بپزیم:
ابتدا باید بادمجون هارو پوست کنده و بعد بهشون نمک بزنیم و بذاریم برای نیم ساعت بمونن تا آب بندازن بعد این مدت آبشون میکشیم و خشکشون میکنیم تا تلخیشون بره.
 حالا داخل یه ماهیتابه به اندازه کافی روغن ریخته و وقتی روغن داغ شد بادمجون هارو با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشن.
حالا بادمجون هارو داخل یه کاسه ریخته و با گوشتکوب له میکنیم. دقت کنین تا اینکارو با گوشتکوب برقی یا غذاساز انجام ندین چون بادمجون نباید کاملا پوره بشه و باید بافتش رو حفظ کنه.
پیاز رو رنده یا خورد کرده و با کمی روغن تفتش میدیم تا طلایی بشه. بعد بهش سیر، فلفل و زرچوبه رو هم اضافه کرده و همه مواد رو کمی با هم تفت میدیم.
حالا بادمجون های له شده رو هم به سیر و پیاز اضافه کرده و باز مواد رو کمی با هم تفت میدیم.

تهیه سیر داغ
همینطور که بادمجون ها دارن با سیر و پیاز مزه دار میشن، نعنا داغ رو حاضر میکینم دقت کنین که کافیه تا نعنا فقط کمی با روغن داغ بشه چون خیلی زود تلخ میشه.
 اضافه کردن کشک و سیر داغ
حالا کشک که با ۲/۳ لیوان آب رقیق شده و نعنا داغ رو به بادمجون اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم.
اجازه میدیم تا کشک بادمجون با حرارت ملایم هم جابیوفته و هم اینکه آب اضافیش تبخیر بشه در این مرحله مزه اش میکنیم و در صورتی که احتیاج به نمک داشت اضافه میکنیم. حتی در صورت لزوم میتونیم مقدار کشک و نعنا داغ رو هم بر طبق ذائقه مون اضافه کنیم.






این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :