سالاد مرغ گریل با طعم بی نظیر، سبک و رژیمی

کد مطلب 8218 1399-09-13 18:55
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

آخرین خبر/ سالاد مرغ گریل شده با سس ریچ
چی لازم داریم برای مرغ گریل:
1 سینه مرغ (فیله شده)
مواد مرینیت مرغ:::::
2_3 ق غ روغن زیتون
پودر پاپریکا
پودر فلفل چیلی 
 نمک یا ادویه دلخواه دیگر به میزان لازم

چی لازم داریم برای سالاد:

1 عدد خیار خرد شده

1 لیوان کاهو ی خرد شده
چند عدد گوجه گیلاسی
1 پیاز قرمز خرد شده 

چی لازم داریم برای سس رنچ:
1 لیوان ماست
1_2 ق غ سس مایونز 
1 ق غ شوید تازه ریز خرد شده 
1 ق غ جعفری تازه ریز خرد شده 
1/2 ق چ پودر پیاز و پودر سیر
نمک 
 فلفل سیاه


چطور بپزیم:
ابتدا روی فیله مرغ را با چنگال سوراخ کنید داخل کاسه روغن زیتون،پودر پاپریکا،پودر چیلی و نمک را مخلوط و سینه مرغ را مرینیت کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا کامل مزه دار شود،در این فاصله تمام مواد سس را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنیدتا مواد با هم ترکیب شوند،سپس مرغ مرینیت شده در ماهیتابه نچسب گریل کنید،(هر طرف حدود 6_8 دقیقه تا زمانی که کامل پخته شود) مواد دیگه سالاد را خرد کنید و در یک کاسه بریزید و سس سالاد را اضافه و مخلوط کنید و در اخر مرغ گریل و اسلایس شده را روی سالاد گذاشته و با پودر چیلی بیشتر سرو کنید.

گرفته شده از صفحه آشپزی ایرانی



آخرین خبر/ سالاد مرغ گریل شده با سس ریچ
چی لازم داریم برای مرغ گریل:
1 سینه مرغ (فیله شده)
مواد مرینیت مرغ:::::
2_3 ق غ روغن زیتون
پودر پاپریکا
پودر فلفل چیلی 
 نمک یا ادویه دلخواه دیگر به میزان لازم

چی لازم داریم برای سالاد:

1 عدد خیار خرد شده

1 لیوان کاهو ی خرد شده
چند عدد گوجه گیلاسی
1 پیاز قرمز خرد شده 

چی لازم داریم برای سس رنچ:
1 لیوان ماست
1_2 ق غ سس مایونز 
1 ق غ شوید تازه ریز خرد شده 
1 ق غ جعفری تازه ریز خرد شده 
1/2 ق چ پودر پیاز و پودر سیر
نمک 
 فلفل سیاه


چطور بپزیم:
ابتدا روی فیله مرغ را با چنگال سوراخ کنید داخل کاسه روغن زیتون،پودر پاپریکا،پودر چیلی و نمک را مخلوط و سینه مرغ را مرینیت کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا کامل مزه دار شود،در این فاصله تمام مواد سس را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنیدتا مواد با هم ترکیب شوند،سپس مرغ مرینیت شده در ماهیتابه نچسب گریل کنید،(هر طرف حدود 6_8 دقیقه تا زمانی که کامل پخته شود) مواد دیگه سالاد را خرد کنید و در یک کاسه بریزید و سس سالاد را اضافه و مخلوط کنید و در اخر مرغ گریل و اسلایس شده را روی سالاد گذاشته و با پودر چیلی بیشتر سرو کنید.

گرفته شده از صفحه آشپزی ایرانی



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :