فوت آشپزی/ رازهای طلایی آشپزی که غذا را خوش آب و رنگ می کند

کد مطلب 8228 1399-09-13 21:49
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

ایران کوک/  چگونه رنگ غذا را تغییر دهید
نکته جالب در مورد آشپزی این است که می تواند رنگ، بافت و شکل غذا را تغییر دهد. به آشپزی فقط به عنوان راهی برای آماده کردن غذا نگاه نکنید، بلکه به عنوان راهی برای تغییر ظاهر آن نیز در نظر بگیرید که به سبک سرو کردن غذای شما کمک می کند



ایران کوک/  چگونه رنگ غذا را تغییر دهید
نکته جالب در مورد آشپزی این است که می تواند رنگ، بافت و شکل غذا را تغییر دهد. به آشپزی فقط به عنوان راهی برای آماده کردن غذا نگاه نکنید، بلکه به عنوان راهی برای تغییر ظاهر آن نیز در نظر بگیرید که به سبک سرو کردن غذای شما کمک می کند.

چند نکته برای داشتن بهترین رنگ از مواد غذایی در هنگام آشپزی عبارتنداز:

پختن اندک سبزیجات واقعا رنگ آن ها را بهبود می بخشد، در حالی که پختن بیش از حد نه تنها سبزیجات شما را به خمیر نرم و سوخته تبدیل می کند، بلکه ظاهر آن ها هم مانند خمیر نرم و سوخته خواهد بود. بخارپز کردن می تواند رنگ سبز روشن و واضح را در سبزیجاتی همچون بروکلی یا مارچوبه ایجاد کند. یا جوشاندن سریع و سپس فرو کردن در آب سرد هم همان اثر را دارد (با فرو بردن سبزیجات در حمام یخ پختن آن ها را متوقف کنید و رنگ مطلوب آنها را حفظ نمایید).


از طرف دیگر، سرخ کردن رنگ های طلایی قشنگی از کاراملیزه شدن ایجاد می کند. پیاز، هویج، گل کلم، همگی عالی به نظر می رسند و وقتی سرخ شوند، طعم شگفت انگیزی خواهند داشت.
برشته کردن گوشت یا ماهی سلاح مخفی شماست.

برشته کردن لایه خارجی تردو قهوه ای رنگی را به هر پروتئینی اضافه می کند و باعث می شود که غذا اشتها آور تر به نظر برسد.


غذاهای سرخ کرده می توانند رنگ طلایی و همچنین بافت دوست داشتنی به بشقاب غذا اضافه کنند. مراقب باشید که غذا را کمتر از حد (رنگ خیلی روشن) با بیش از حد (خیلی تاریک) سرخ نکنید. اطمینان حاصل کنید که روغن اضافی همه غذاهای سرخ شده را با استفاده از دستمال حوله ای از غذا جدا کنید. بشقابی چرب و روغنی قطعا زیبا به نظر نمی رسد.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :