طرز تهیه پای سیب زمینی هندی؛ پیشنهادی ساده و خوشمزه

کد مطلب 8260 1399-09-14 15:10
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کتاب کاله/ اگر به آشپزی بین الملل و امتحان کردن غذا‌های کشور‌های دیگر علاقه‌مند هستید، پیشنهاد می‌دهیم غذا‌های هندی را به هیچ عنوان از قلم نیندازید؛ به خصوص اگر عاشق غذا‌های تند و پر ادویه هستید، غذا‌های هندی می‌تواند یک گزینه جذاب برایتان باشد. برای آشپزی به سبک و سیاق هندی مهم‌ترین نکته‌ای که باید بدانید، تهیه کردن یکسری ادویه است که در اکثر غذا‌های هندی استفاده می‌شود



کتاب کاله/ اگر به آشپزی بین الملل و امتحان کردن غذا‌های کشور‌های دیگر علاقه‌مند هستید، پیشنهاد می‌دهیم غذا‌های هندی را به هیچ عنوان از قلم نیندازید؛ به خصوص اگر عاشق غذا‌های تند و پر ادویه هستید، غذا‌های هندی می‌تواند یک گزینه جذاب برایتان باشد. برای آشپزی به سبک و سیاق هندی مهم‌ترین نکته‌ای که باید بدانید، تهیه کردن یکسری ادویه است که در اکثر غذا‌های هندی استفاده می‌شود. پای سیب زمینی هندی یکی از همین غذاهاست که طعم و مزه آن تا حد زیادی به مقدار و ادویه‌هایی است که برای تهیه آن استفاده می‌شود، بستگی دارد. البته برای تهیه این پای بسته به ذائقه‌تان می‌توانید مقدار ادویه را کم و زیاد کنید. با طرز تهیه این پای خوشمزه همراه ما باشید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :