عصرانه/ طرز تهیه پای سیب زمینی هندی؛ پیشنهادی ساده و خوشمزه

کد مطلب 8276 1399-09-14 16:35
زمان تقریبی مطالعه 4دقیقه

آخرین خبر/اگر به آشپزی بین الملل و امتحان کردن غذاهای کشورهای دیگر علاقه مند هستید، پیشنهاد می‌دهیم غذاهای هندی را به هیچ عنوان از قلم نیندازید؛ به خصوص اگر عاشق غذاهای تند و پر ادویه هستید، غذاهای هندی می‌تواند یک گزینه جذاب برایتان باشد. برای آشپزی به سبک و سیاق هندی مهم‌ترین نکته‌ای که باید بدانید، تهیه کردن یکسری ادویه است که در اکثر غذاهای هندی استفاده می‌شود



آخرین خبر/اگر به آشپزی بین الملل و امتحان کردن غذاهای کشورهای دیگر علاقه مند هستید، پیشنهاد می‌دهیم غذاهای هندی را به هیچ عنوان از قلم نیندازید؛ به خصوص اگر عاشق غذاهای تند و پر ادویه هستید، غذاهای هندی می‌تواند یک گزینه جذاب برایتان باشد. برای آشپزی به سبک و سیاق هندی مهم‌ترین نکته‌ای که باید بدانید، تهیه کردن یکسری ادویه است که در اکثر غذاهای هندی استفاده می‌شود. پای سیب زمینی هندی یکی از همین غذاهاست که طعم و مزه آن تا حد زیادی به مقدار و ادویه‌هایی است که برای تهیه آن استفاده می‌شود، بستگی دارد. البته برای تهیه این پای بسته به ذائقه‌تان می‌توانید مقدار ادویه را کم و زیاد کنید. با طرز تهیه این پای خوشمزه همراه ما باشید.

چی لازم داریم:

سیب زمینی700 گرم
سیب زمینی شیرین400 گرم
پیازیک عدد
روغن زیتونیک قاشق غذاخوری
زیرهیک قاشق چای‌خوری
سیردو حبه
چیلی قرمزیک عدد
زنجبیلیک عدد
ادویه هندیدو قاشق چای‌خوری
نخود فرنگی پخته شده200 گرم
لیمویک عدد
گشنیز50 گرم
کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین25 گرم
خمیر یوفکا275 گرم
دانه خشخاشیک‌دوم قاشق چای‌خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

چطور بپزیم:

مرحله اول
ادویه‌های هندی یکی از مهم‌ترین نکات و فوت کوزه‌گری غذاهای هندی است که هرگز نباید آن را فراموش کرد. جالب است بدانید ادویه‌های هندی خواص درمانی دارند و استفاده از آن‌ها در غذا بسیار مفید است. پای سیب‌زمینی‌ای که امروز می‌خواهیم به شما آموزش بدهیم هم یک غذای هندی خوشمزه و پرادویه است که طعمی جادویی دارد و می‌توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید.
برای تهیه این پای سیب‌زمینی هندی ابتدا باید سیب زمینی‌ها را به صورت حلقه‌ای برش دهید. سپس داخل قابلمه بزرگی از آب سرد و نمک قرار دهید و قابلمه را روی حرارت قرار بگذارید تا آب به جوش آید. حرارت را کم کنید بعد از پنج دقیقه سیب زمینی شیرین را اضافه کنید و هشت دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید تا سیب زمینی‌ها کاملا نرم شوند.


مرحله دوم
پیاز را پوست بگیرید و بعد از این که شستید، به صورت ریز خرد کنید. مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس پیاز خرد شده را تفت دهید تا نرم و طلایی شود. حبه‌های سیر را نیز به صورت ریز خرد کنید. دانه‌های زیره را به پیاز اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید. سپس سیر خرد شده و تمامی ادویه‌های هندی که شامل مخلوط رازیانه، فلفل سیاه، میخک، دارچین، جوز هندی، هل، زیره، تخم گشنیز و پودر چیلیرا می‌شود را اضافه کنید. دو تا سه دقیقه مواد را با هم تفت دهید. در این فاصله گشنیز را شسته و خرد کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل بزنید سپس حرارت را خاموش کنید و نخود فرنگی، آبلیمو و گشنیز خرد شده را اضافه کنید.


مرحله سوم
فر را روی دمای 190 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. خمیر یوفکا را داخل قالب کیک چیده و هر ورقه را که داخل قالب قرار می‌دهید، کمی چرب کنید. حالا روی خمیر را با موادی که آماده کردید، پر کنید. سپس با باقیمانده خمیر روی پای را پوشانده و تمام خمیر را روی هم برگردانید.


مرحله چهارم
چند شکاف روی پای ایجاد کنید و روی آن را به کمک قلمو به روغن آغشته کنید. دانه‌های خشخاش را روی پای بریزید و قالب را حدود 40 تا 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا ترد و طلایی‌رنگ شود. سپس پای سیب‌زمینی هندی را از فر خارج کرده و پس از کمی سرد شدن نوش جان کنید.


فوت و فن‌های طرز تهیه پای
به جز سیب زمینی می‌توانید از هر نوع سبزیجاتی که مایلید مثل هویج و کدو حلوایی استفاده کنید.
تمام طعم این پای بستگی به ادویه‌هایی دارد که برای تهیه آن استفاده شده است؛ بنابراین سعی کنید تمام ادویه‌ها را استفاده کنید.
اگر به غذاهای هندی علاقه‌مند هستید پیشنهاد می‌کنیم سمبوسه هندی وچیکن بریانی را حتما امتحان کنید.


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :