دسر جعبه ای جذاب و خوشمزه ویژه یلدا

کد مطلب 8408 1399-09-16 17:32
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

آشپزی حرفه ای/ دسر جعبه ای مجلسی دسری بسیار خوشمزه و شیک هست و براحتی می توانید در خانه درست کنی


 چی لازم داریم:
بیسکویت بتی بور به اندازه ی لازم
پودر کاستر به اندازه ی لازم(من از دو رنگ استفاده کردم توت فرنگی و زرد)
شکر به اندازه ی لازم
شیر به اندازه ی لازم
ژله یک بسته

چطور درست کنیم:

در مواد لازم نوشتیم به اندازه ی لازم چون اندازه ی دقیقی ندارد جعبه ها برای 6 نفر بود.شاید شما بخواهید دو جعبه درست کنید



آشپزی حرفه ای/ دسر جعبه ای مجلسی دسری بسیار خوشمزه و شیک هست و براحتی می توانید در خانه درست کنی


 چی لازم داریم:
بیسکویت بتی بور به اندازه ی لازم
پودر کاستر به اندازه ی لازم(من از دو رنگ استفاده کردم توت فرنگی و زرد)
شکر به اندازه ی لازم
شیر به اندازه ی لازم
ژله یک بسته

چطور درست کنیم:

در مواد لازم نوشتیم به اندازه ی لازم چون اندازه ی دقیقی ندارد جعبه ها برای 6 نفر بود.شاید شما بخواهید دو جعبه درست کنید . شاید شما کاستر زیاد شیرین یا کم شیرین دوست داشته باشید.مهم این هست که طرز تهیه را بدانید.
قبل از هر کاری ژله مورد نظر درست کنید وکنار آشپزخانه گذاشته تا خنک و کمی غلیظ شود.
برای درست کردن جعبه  من کش را دور لیوان انداختم و 4 تا بیسکویت جلوی کش گذاشتم بعد لیوان را خارج کردم و یک بیسکویت داخل جعبه برای کف جعبه گذاشتم. با 5 بیسکویت یک جعبه درست کردم یکی کف 4 تا برای دیوار گذاشتم.


 طریقه ی اصولی کاستر درست کردن

این هست که دو قاشق غذاخوری سر پر پودر کاستر را با 4قاشق شیر سرد حل کنید.بعد سه قاشق بزرگ شکر بریزید بعد نیم لیتر (500 گرم)شیر سرد اضافه کنید مخلوط کنید و روی حرارت کم بگذارید مرتب هم بزنید تا کاملا یکدست شود مثل فرنی.نگذارید سریع بپزد چون بوی خامی کاستر از بین نمیرود.
 حالا حرارت را خاموش کنید و نیم ساعت صبر کنید تا سرد شود تو این نیم ساعت چند بار هم بزنید تا رویه نبندد .باید کاملا خنک شود.


 حتما یک پلاستیک زیر جعبه ها پهن کنید که اگر کمی کاستر از زیر بیسکویت خارج شد به کیسه بچسبد بعد راحت با جعبه برداشته شود.
از مواد کاستر که سرد شده یک الی دوقاشق در جعبه بریزید ؛دقت کنید اگر زیاد بریزید سنگین میشود و از زیرش خارج میشود.
 حالا جعبه ها را در یخچال بگذارید تا کاستر ببندد و کف جعبه و دیواره ها با این کار محکم میشه. لطفا به نکته ها را دقت کنید.
بعد از سرد شدن لایه ی دوم بقیه ی کاستر را بریزید .من از دو رنگ کاستر استفاده کردم.مجدادا جعبه ها راهی یخچال شوند تا کاستر ببندد.
 روی کاستر ژله ی سرد بریزید.


کش دور بیسکویت ها را باز کنید و در صورت تمایل روبان ببندید.من بعضی ها را روبان بستم و بقیه را ساده گذاشتم.
شما غیر از کاستر میتوانید هرچی سلیقه ی شماست داخل جعبه ها بریزید.مثلا فرنی با ترکیب موز، یا فرنی و ترکیب پودر بیسکویت، یا بستنی با مغز، یا شکلات و بستنی



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :