آموزش تهیه دسر خرمالو

کد مطلب 8525 1399-09-18 10:06
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ خرمالو یکی از خوشمزه ترین میوه های فصل پاییز که هم کیک و هم دسرش خیلی خوشمزس و بسیار مناسب برای شب یلداست من این دسر خوشمزه رو با رسپی دوست عزیزم راضیه جان درست کردم و به قدری از طعم و مزش خوشمون اومد که حد و اندازه نداره به شما عزیزان هم پیشنهاد میکنم‌ که حتما این دسر خوشمزه رو درست کرده و لذت ببرید 
مواد لازم
 2 لیوان شیر
3/4 لیوان شکر
2/5 قاشق غذاخوری ژلاتین
1 لیوان پوره خرمالو
1/3 بسته خامه صبحانه
وانیل کمی
1/3 لیوان آب سرد
مراحل
اول ژلاتین رو در آب سرد ریخته و بگذارید تا با بافت اسفنجی پیدا کنه بعد روی حرارت کتری بن ماری کنید 
یک لیوان شیر رو با شکر روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم بشه ولی نجوشه 
یک لیوان دیگه شیر سرد رو با خامه صبحانه مخلوط کرده شیر گرم رو به اون اضافه کرده و ژلاتین رقیق شده رو هم اضافه می کنیم
 در آخر هم خرمالو و وانیل رو اضافه کرده در قالب ریخته ۴ الی ۵ ساعت در یخچال بزارید تا ببنده
 و بعد روز اونو با خرمالوی رسیده و خوشمزه تزئین کنید نوووش جااان

.


کوکپد/ خرمالو یکی از خوشمزه ترین میوه های فصل پاییز که هم کیک و هم دسرش خیلی خوشمزس و بسیار مناسب برای شب یلداست من این دسر خوشمزه رو با رسپی دوست عزیزم راضیه جان درست کردم و به قدری از طعم و مزش خوشمون اومد که حد و اندازه نداره به شما عزیزان هم پیشنهاد میکنم‌ که حتما این دسر خوشمزه رو درست کرده و لذت ببرید 
مواد لازم
 2 لیوان شیر
3/4 لیوان شکر
2/5 قاشق غذاخوری ژلاتین
1 لیوان پوره خرمالو
1/3 بسته خامه صبحانه
وانیل کمی
1/3 لیوان آب سرد
مراحل
اول ژلاتین رو در آب سرد ریخته و بگذارید تا با بافت اسفنجی پیدا کنه بعد روی حرارت کتری بن ماری کنید 
یک لیوان شیر رو با شکر روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم بشه ولی نجوشه 
یک لیوان دیگه شیر سرد رو با خامه صبحانه مخلوط کرده شیر گرم رو به اون اضافه کرده و ژلاتین رقیق شده رو هم اضافه می کنیم
 در آخر هم خرمالو و وانیل رو اضافه کرده در قالب ریخته ۴ الی ۵ ساعت در یخچال بزارید تا ببنده
 و بعد روز اونو با خرمالوی رسیده و خوشمزه تزئین کنید نوووش جااان



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :