نوشیدنی ها/ دمنوش زنجبیل و زردچوبه گرم کننده بدن در زمستان

کد مطلب 8526 1399-09-18 10:07
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

خراسان/ مواد لازم
   زنجبیل تازه – چند برش 
   زردچوبه – یک قاشق غذاخوری 
طرز تهیه
یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه و زردچوبه را به آب داغ قوری (70-80 درجه) اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. سپس می توانید این دمنوش مقوی را میل کنید



خراسان/ مواد لازم
   زنجبیل تازه – چند برش 
   زردچوبه – یک قاشق غذاخوری 
طرز تهیه
یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه و زردچوبه را به آب داغ قوری (70-80 درجه) اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. سپس می توانید این دمنوش مقوی را میل کنید. اگر مزه زردچوبه را دوست ندارید می توانید این دمنوش را تنها با زنجبیل تهیه یا مقداری دارچین و لیموترش تازه به آن اضافه کنید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :