ترفند تهیه پودر لبو برای تزئین و چاشنی غذا

کد مطلب 8527 1399-09-18 10:08
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم 
لبوی رنده شده
دیس
آسیاب برقی
مراحل
لبوهارا پوستش را گرفته رنده کرده در دیس گذاشته روی رادیات گذاشته تا خشک بشه



کوکپد/ مواد لازم 
لبوی رنده شده
دیس
آسیاب برقی
مراحل
لبوهارا پوستش را گرفته رنده کرده در دیس گذاشته روی رادیات گذاشته تا خشک بشه

بعداز خشک شدن توی آسیاب برقی کشیده پودرش کرده ودر ظرف دربدار گذاشته در یخچال نگهداری کنید.پودر لبو را میتوانید مثل زعفران دم کنید در تزیین انواع بر نج وشیرینی ودسرها استفاده کنید.
   
دلیل استفاده از آب لبو و پودر لبو در غذا
بتائین موجود در لبو به کبد کمک می‌کند سموم را از بین ببرد. فیبر سمومی را که از کبد دفع شده‌است پاکسازی می‌کند و اطمینان می‌دهد این سموم دوباره وارد بدن نمی‌شود.
 به علاوه لبو حاوی روی و مس است که هر دو می‌توانند از کبد در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنند.
 سطح انرژی را بالا می‌برد.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :