طرز پخت چیکن بروکلی و پاستا

کد مطلب 8541 1399-09-18 14:23
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

فوت و فن/ این پاستا به دلیل داشتن بروکلی، آهن و کلسیم بسیار بالایی دارد. در ادامه طرز پخت چیکن بروکلی و پاستا را بخوانیم



فوت و فن/ این پاستا به دلیل داشتن بروکلی، آهن و کلسیم بسیار بالایی دارد. در ادامه طرز پخت چیکن بروکلی و پاستا را بخوانیم.

تعداد: ۴ نفر

زمان تهیه و پخت: ۲۵ دقیقه


مواد لازم
۲۲۵ گرم پاستا شکلی
دو پیمانه گل‌چه‌های تازه بروکلی
۹۰۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
یک پیمانه شیر
¼ پیمانه کنسرو گوجه‌فرنگی
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
جعفری تازه


طرز تهیه
۱- در یک قابلمه متوسط، پاستا را با آب و نمک بپزید. در سه دقیقه آخر، گل‌چه‌های بروکلی را اضافه کنید.  در حالی که پاستا در حال پختن است، مایه پاستا را تهیه کنید.
۲- مرغ پخته شده را خرد کنید. پاستا و بروکلی را آبکش کنید و کنار بگذارید.
۳- در همان قابلمه، پنیر، ¾ پیمانه شیر، گوجه‌فرنگی‌ها و ۱/۴  قاشق چایخوری فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم بپزید تا پنیرها آب شوند. مخلوط پاستا و مرغ را اضافه کنید. آنها را روی حرارت هم بزنید. در صورت نیاز، شیر بیشتری اضافه کنید. در آخر، جعفری‌های تازه و خرد شده را بیفزایید.

ارزش غذایی
کالری: ۶۶۷
چربی: ۳۴ گرم
کلسترول: ۱۶۳ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۵۲ گرم
فیبر: ۳ گرم
پروتئین: ۴۰ گرم
قند: ۶ گرم
سدیم: ۲۴۶ میلی‌گرم
پتاسیم: ۴۴۸ میلی‌گرم
کلسیم: ۱۱۱ میلی‌گرم
آهن: ۴ میلی‌گرم



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :