شیرینی ها/ طرز تهیه لقمه‌های شکلات تلخ

کد مطلب 8543 1399-09-18 14:25
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

فوت و فن/ این تکه‌های شکلات هوس‌انگیز طعم نعنا فلفلی دارند و با خوردنشان دهانتان تازه و خنک می‌شود. در ادامه طرز تهیه آن را با هم ببینیم



فوت و فن/ این تکه‌های شکلات هوس‌انگیز طعم نعنا فلفلی دارند و با خوردنشان دهانتان تازه و خنک می‌شود. در ادامه طرز تهیه آن را با هم ببینیم.


تعداد: ۲۴ تکه
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان سرد شدن: ۱۵ دقیقه + یک ساعت


مواد لازم
روغن
یک پیمانه جودوسر پخته شده
¾ پیمانه تکه‌های شکلات تلخ
¼ پیمانه کره
یک پیمانه ویفر شکلاتی خرد شده
یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
¼ قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری شورتنینگ
یک پیمانه پودر قند
دو قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای کم‌چرب
یک قاشق غذاخوری شیر کم‌چرب
نصف قاشق چایخوری عصاره نعنافلفلی
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک قطره رنگ غذا


طرز تهیه
کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل روغن بزنید و کنار بگذارید.
برای تهیه لقمه‌ها، در مخلوط‌کن جوها را بریزید و فقط خرد کنید (نباید له شوند). در یک قابلمه کوچک، ¼ پیمانه شکلات و کره را با یکدیکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلات‌ها آب شوند. سپس جوها را اضافه کنید. ویفرهای شکلاتی را خرد و اضافه کنید. در آخر پودر کاکائو و نمک را بریزید. مواد را روی سینی آماده شده بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
در قابلمه، نصف پیمانه شکلات باقی مانده و شورتنینگ را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نرم شوند. سپس آن را کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط، پودر شکر، پنیر خامه‌ای، شیر، عصاره نعنافلفلی،  وانیل و رنگ غذا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی موادی که در یخچال خنک شده‌اند بریزید. شکلات آب شده را نیز روی همه آنها بریزید.
مواد را یک ساعت در یخچال خنک کنید و در آخر به ۲۴ عدد تکه‌ شکلات تقسیم کنید.


ارزش غذایی
کالری: ۱۰۵
چربی: ۵ گرم
کلسترول: ۶ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۱۴ گرم
فیبر: ۱ گرم
پروتئین: ۱ گرم
سدیم: ۵۸ میلی‌گرم
پتاسیم: ۵۹ میلی‌گرم
کلسیم: ۱۰ میلی‌گرم
آهن: ۱ میلی‌گرم



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :