طرز تهیه راویولی با مغز قارچ

کد مطلب 8547 1399-09-18 15:48
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

فوت و فن/ راویولی با مغز قارچ بسیار شیک و خوشمزه است و همه آنهایی که عاشق ماکارونی هستند، از این غذا هم خوششان خواهد آمد. توصیه می‌کنیم آن را با سس آلفردو میل کنید



فوت و فن/ راویولی با مغز قارچ بسیار شیک و خوشمزه است و همه آنهایی که عاشق ماکارونی هستند، از این غذا هم خوششان خواهد آمد. توصیه می‌کنیم آن را با سس آلفردو میل کنید.
تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه و پخت: ۳۵ دقیقه
مواد لازم
۱۵ گرم قارچ خشک
۱۱۰ گرم قارچ تازه خرد شده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
یک حبه سیر رنده شده
¼ قاشق چایخوری نمک
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک عدد زرده تخم‌مرغ
نصف پیمانه پنیر موزارلا
خمیر راویولی
۱٫۵ پیمانه آرد کامل
دو عدد تخم‌مرغ
¼ قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری آب
یک عدد تخم‌مرغ همزده
طرز تهیه
قارچ‌های خشک را در یک کاسه آب‌جوش بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در آن را بگذارید تا خیس بکشند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید.
در یک تابه متوسط، قارچ‌های تازه را در روغن داغ به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. قارچ‌های آبکش شده، جعفری و سیر را اضافه کنید و آنها را یک دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید، نمک و فلفل بزنید.
در یک کاسه متوسط، زرده تخم‌مرغ، پنیر موزارلا و مخلوط قارچ را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آنها را بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
برای تهیه خمیر راویولی، آرد، دو عدد تخم‌مرغ و نمک را داخل مخلوط‌کن با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز، یک تا دو قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا فرم خمیری به خود بگیرد. خمیر را توپی کنید و روی سطح آردی ۲ دقیقه ورز دهید تا نرم شود. سپس پلاستیک بکشید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس آنها را روی سطح صاف و آردپاشی شده با وردنه باز کنید و به مربع‌های کوچک برش دهید. از مغز قارچ داخل آنها بگذارید. یک لایه مربع دیگر روی آنها قرار دهید و لبه‌ها را فشار دهید تا بسته شوند.
آنها را چند دقیقه در آب جوش بپزید و آبکش کنید و با پنیر دلخواه سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۲۲۶
چربی: ۹ گرم
کلسترول: ۱۵۱ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۲۷ گرم
فیبر: ۱ گرم
قند: ۱ گرم
پروتئین: ۱۰ گرم
آهن: ۲ میلی‌گرم
سدیم: ۲۵۰ میلی‌گرم



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :