آخرین خبر/ کیک یخچالی عصرانه راحت و خوشمزه
۸۰۰ میلی لیتر شیر
۵۰ گرم پودینگ کاکائو
۲۵۰ گرم بیسکویت پتی بور
اول باید پودینگ رو با یه مقدار شیر سرد مخلوط کنید و اضافه کنید به بقیه شیر و بگذارید رو حرارت و مدام هم بزنید تا بجوشه و غلیظ بشه بعد بگذارید تو یخچال تا کمی خودشو بگیره بعد بمالین رو بیسکویت پتی بور و مثل تصویر بچسبونید به هم بیسکویت ها باید دو رنگ باشه بعد که تموم شد روش روهم پودینگ بریزید و یک ساعت بگذارید تو یخچال تا خودشو بگیره بعد برش بزنید و نوش جان کنید