طرز تهیه کیک دونات ژله‌ای

کد مطلب 8550 1399-09-18 15:51
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

فوت و فن/  کیک دونات ژله‌ای ظاهر بسیار زیبا و البته طعم عالی دارد. آن را برای اعضای خانواده تهیه کنید و در کنار هم از خوردن آن لذت ببرید



فوت و فن/  کیک دونات ژله‌ای ظاهر بسیار زیبا و البته طعم عالی دارد. آن را برای اعضای خانواده تهیه کنید و در کنار هم از خوردن آن لذت ببرید.
تعداد: ۲۴ نفر
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
مواد لازم
۳٫۵ پیمانه آرد کامل
دو بسته خمیر مایه
یک پیمانه شیر
نصف پیمانه شکر
نصف پیمانه کره آب شده
نصف قاشق چایخوری نمک
دو عدد تخم‌مرغ
۱ قاشق چایخوری وانیل
۲/۳ پیمانه ژله یا مربای آلبالو یا توت‌فرنگی
خامه
پودر قند
طرز تهیه
در یک کاسه متوسط، ۲ پیمانه آرد و خمیر مایه را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک قابلمه متوسط، شیر، شکر، کره و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید. مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها و وانیل را اضافه کنید. آنها را با هم‌زن برقی به مدت ۳ دقیقه هم بزنید. بقیه آرد را اضافه کنید و با کمک قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
کره را کف قالب قلبی شکل بمالید و خمیر را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر کنار بگذارید تا پف کند و حجم آن دوبرابر شود.
فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. کیک را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا کاملا سطح آن طلایی شود. آن را ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
با کمک چاقوی تیز و بلند، کیک را افقی برش دهید. قسمت رویی را بردارید. روی سطح لایه پایینی، مربا یا ژله بمالید و در همه سطح آن پخش کنید. روی آنها خامه بریزید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید. روی کیک پودر قند بپاشید و با ژله یا مربا روی آن را تزئین کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۲۱۳
چربی: ۹ گرم
کلسترول: ۳۲ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۳۰ گرم
فیبر: ۱ گرم
قند: ۲۱ گرم
پروتئین: ۳ گرم
آهن: ۲ میلی‌گرم
کلسیم: ۴۱ میلی‌گرم
پتاسیم: ۹۳ میلی‌گرم
آهن: ۲ میلی‌گرم
سدیم: ۲۱۰ میلی‌گرم



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :