شیرینی ها/ طرز تهیه پودینگ قهوه بسیار خوشمزه به ۲ روش در فر و بدون فر  

کد مطلب 8565 1399-09-18 18:44
زمان تقریبی مطالعه 4دقیقه

مجله افق کوروش/ یکی از بهترین‌ دسرهایی که در این روزهای سرد سال می‌تواند زینت‌بخش دورهمی‌هایتان باشد، دسر پودینگ قهوه است که مثل پودینگ شکلاتی یک دسر بین‌المللی به شمار می‌رود و به خاطر طعم و عطر قهوه، در همه جای دنیا طرفداران زیادی دارد. دسر پودینگ قهوه را به چند روش می‌توان تهیه کرد



مجله افق کوروش/ یکی از بهترین‌ دسرهایی که در این روزهای سرد سال می‌تواند زینت‌بخش دورهمی‌هایتان باشد، دسر پودینگ قهوه است که مثل پودینگ شکلاتی یک دسر بین‌المللی به شمار می‌رود و به خاطر طعم و عطر قهوه، در همه جای دنیا طرفداران زیادی دارد. دسر پودینگ قهوه را به چند روش می‌توان تهیه کرد. تزیین پودینگ قهوه هم بسیار ساده است و دستتان حسابی باز است که با خامه و شکلات هنرنمایی کنید. پودینگ قهوه را هم بدون فر و هم با استفاده از فر می‌توان آماده کرد، از پودینگ‌ قهوه فوری هم می‌توانید استفاده کنید. در این مطلب طرز تهیه دسر پودینگ قهوه بسیار خوشمزه را به ۲ روش برای شما آماده کرده‌ایم. با مجله کورش همراه باشید.



چی لازم داریم:

 شیر: ۳ و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

زرده تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

قهوه: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

شکلات: ۷۰ گرم

خامه: ۲۰۰ گرم


 

 
طرز تهیه پودینگ قهوه؛ روش ۱، بدون فر
 

مرحله اول
 
قهوه را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود، مراقب باشید قهوه‌تان نسوزد.

۳ لیوان دسته دار فرانسوی از شیر را به آن اضافه کنید و به هم بزنید.

شکر را به مخلوط شیر و قهوه اضافه کنید. حرارت را بسیار کم کنید تا قهوه به طور کامل در شیر حل شود.

 

مرحله دوم
 
در ظرف جدا، ۱/۲ لیوان دسته دار شیر را که از مرحله اول باقی‌ مانده است بریزید و زرده‌های تخم مرغ را به آن اضافه کنید و به هم بزنید.

خامه و آرد برنج را به مخلوط به دست آمده اضافه کنید و با همزن بزنید.



 

مرحله سوم
 
حواستان به مخلوط شیر و قهوه باشد که کاملا نجوشد. در همان مراحل ابتدایی به جوش آمدن قهوه و شیر، مخلوط تخم‌ مرغ، خامه و آرد را اضافه کنید و به سرعت به هم بزنید تا ته نگیرد.

به هم زدن ادامه دهید تا حدی که غلیظ شود و دسر پودینگ قهوه‌تان تا حدی بپزد.

 
ظرف را از روی حرارت بردارید و مایع پودینگ را از آبکش رد کنید تا مخلوطی یکدست داشته باشید.

 

مرحله چهارم

مایه پودینگ قهوه را در ظرف دلخواهتان بریزید و بگذارید کمی خنک شود. می‌توانید از یک ظرف یا چند ظرف یک‌نفره استفاده کنید.

شکلات را با رنده ترجیحا ریز، روی پودینگ رنده کنید.

روی پودینگ را سلفون بکشید و به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید. سپس آن را سرو کنید.



 

طرز تهیه پودینگ قهوه؛ روش ۲، با استفاده از فر
 

شیر: ۳ و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

زرده تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

قهوه: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری

شکلات: ۷۰ گرم

خامه: ۲۰۰ گرم

 

مرحله اول
 
در اولین مرحله از طرز تهیه پودینگ قهوه، در یک ظرف زرده تخم مرغ، شکر، وانیل و قهوه را با هم ترکیب کنید و به هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

شیر را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن، شعله را خاموش کنید.

به آرامی مخلوط تخم مرغ و قهوه و شکر را با شیر مخلوط کنید.

 

مرحله دوم
 
فر را روشن و روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. پودینگ قهوه را در یک یا چند ظرف بریزید.

داخل سینی فر را آب بریزید و ظرف پودینگ را در آب بگذارید. یک ساعت بعد پودینگ قهوه‌‌تان آماده است.

کمی که پودینگ‌تان از حرارت افتاد روی آن را با خامه و شکلات تزیین کنید.

پورینگ قهوه را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. پیس از آن، پودینگ قهوه قالبی‌ شما آماده سرو است.



 

فوت و فن‌های طرز تهیه پودینگ قهوه
 
*هر چه ظرف پودینگ کوچک‌تر باشد، پودینگ قهوه بهتر خود را می‌گیرد و زودتر هم می‌پزد.

*می‌توانید در طرز تهیه پودینگ قهوه از کمی پودر هل هم استفاده کنید.

*در بازار پودینگ قهوه فوری در طعم‌های مختلف نیز موجود است که می‌توانید تنها با ریختن آنها در شیر سرد حل کنید و در کمتر از یک دقیقه آماده می‌شود.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :