شیرینی ها/ دستور پخت عالی برای کیک چوبی شکلاتی

کد مطلب 8575 1399-09-18 21:32
زمان تقریبی مطالعه 4دقیقه

کتاب کاله/ اگر عاشق بستنی و کیک‌های شکلاتی هستید پس حتما از طرز تهیه این کیک چوبی لذت خواهید برد. این کیک چوبی که ظاهری شبیه به بستنی دارد با طعم شکلاتی نسکافه‌ای می‌تواند یک دسر خوشمزه و هیجان‌انگیز برای کودکان شما باشد



کتاب کاله/ اگر عاشق بستنی و کیک‌های شکلاتی هستید پس حتما از طرز تهیه این کیک چوبی لذت خواهید برد. این کیک چوبی که ظاهری شبیه به بستنی دارد با طعم شکلاتی نسکافه‌ای می‌تواند یک دسر خوشمزه و هیجان‌انگیز برای کودکان شما باشد. شما می‌توانید این کیک چوبی را برای تولدها و دورهمی‌های دوستانه و خانوادگی نیز سرو کنید؛ به شما اطمینان می‌دهیم همه عاشق آن خواهند شد.
قسمت اصلی این دسر یک کیک اسفنجی و خوشمزه است که شما می‌توانید با استفاده از کره دویچه مارکن به آن طعمی ماندگار دهید و باعث نرم‌تر شدن بافت آن شوید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک چوبی شکلاتی را به شما آموزش دهیم.

 
چی لازم داریم:


تخم‌مرغشش عدد
شکردو و نیم پیمانه
بیکینگ پودریک قاشق چای‌خوری
روغن مایعیک پیمانه
کره پاستوریزه دویچه مارکن خرید آنلاین100 گرم
پودر نسکافهیک قاشق غذاخوری
شیر پرچرب کاله خرید آنلاینیک و نیم پیمانه
آرد سفید قنادیچهار پیمانه
پودر کاکائوچهار قاشق غذاخوری
وانیلنصف قاشق چای‌خوری
شکلات تخته‌ای270 گرم
فندق خرد شده40 گرم
چوب بستنیهشت عدد

چطور درست کنیم:


مرحله اول
دسرهای شکلاتی همیشه محبوبیت زیادی در بین افراد با سنین مختلف داشته و دارند؛ برای مثال پودینگ شکلاتی و پاناکوتای شکلاتیدو نوع پرطرفدار از دسرهای شکلاتی هستند که می‌توانید به راحتی آن‌ها را در خانه تهیه و نوش جان کنید. کیک چوبی هم یک دسر شکلاتی خوشمزه‌ است که شما برای تهیه آن در منزل باید طبق روش زیر عمل کنید.
ابتدا شش عدد تخم‌مرغ را در یک کاسه بزرگ بشکنید. سپس شکر و بیکینگ پودر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا مواد شما خامه‌ای شکل شود.
مرحله دوم
سپس روغن مایع را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر با همزن برقی هم بزنید. 100 گرم کره پاستوریزه دویچه مارکن را روی حرارت ملایم آب و به مواد داخل کاسه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله سوم
حالا یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه و یک و نیم پیمانه شیر پرچرب به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله چهارم
در ظرفی جدا چهار پیمانه آرد سفید قنادی، چهار قاشق غذاخوری پودر کاکائو و نصف قاشق چای‌خوری وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط آرد و پودر کاکائو و وانیل را برای اسفنجی‌تر شدن کیک الک کنید و در چند مرحله به باقی مواد اولیه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله پنجم
مواد کیک را داخل یک ظرف مستعطیل شکل که از قبل کف آن را با کاغذ روغنی مخصوص شیرینی‌پزی پوشانده‌اید بریزید. ظرف کیک را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا به مدت 50 دقیقه پخته شود.
مرحله ششم
برای ذوب کردن شکلات‌های تخته‌ای به روش بن ماری دو سوم یک ظرف فلزی را پر آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس ظرف دیگری را انتخاب کنید که کمی کوچک‌تر از ظرف فلزی روی گاز باشد و داخل آن برود، توجه داشته باشید که ظرف دوم نباید با سطح آب برخورد کند و حتما باید چند سانتی‌متر بالاتر از سطح آب باشد. حالا شکلات‌های تخته‌ای خود را داخل ظرف روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا با بخار آب به آرامی ذوب شوند. فندق‌های خرد شده را به شکلات آب شده به روش بن ماری اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله هفتم
پس از پنجاه دقیقه زمانی که مطمئن شدید کیک شما خوب پخته است آن را از فر در بیاورید و از قالب خارج کنید تا کمی خنک شود. سپس با استفاده از یک قالب بیضی چند کیک به شکل بستنی ببرید.
مرحله هشتم
چوب‌های بستنی را کمی به شکلات آغشته کنید و داخل کیک‌های بستنی شکل قرار دهید. سپس روی کیک‌ها را با شکلات آب شده کاملا بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا شکلات روی آن‌ها منجمد شود.

پس از 15 دقیقه کیک چوبی شما آماده است، نوش جان.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :