ذرت مکزیکی خانگی با روش متفاوت و خوشمزه

کد مطلب 8580 1399-09-18 22:59
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

آخرین خبر/ ذرت مکزیکی خانگی با روش متفاوت و بسیار خوشمزه
چی لازم داریم:

کنسرو ذرت: پانصد گرم
قارچ بلانچ شده: دویست و پنجاه گرم
سس مایونز: یک پیمانه
نمک فلفل سیاه فلفل سفید فلفل قرمز
پودر گل پر : یک ق چ
آویشن: یک ق چ
پودر کاری: نصف ق چ
پودر سیر: نصف ق چ
پنیر پیتزا: دویست گرم
لیمو ترش تازه: یک دوم عدد
کره: بیست و پنج گرم
روغن مایع: سه ق 


گرفته شده از صفحه نیلوفر فروزش

.


آخرین خبر/ ذرت مکزیکی خانگی با روش متفاوت و بسیار خوشمزه
چی لازم داریم:

کنسرو ذرت: پانصد گرم
قارچ بلانچ شده: دویست و پنجاه گرم
سس مایونز: یک پیمانه
نمک فلفل سیاه فلفل سفید فلفل قرمز
پودر گل پر : یک ق چ
آویشن: یک ق چ
پودر کاری: نصف ق چ
پودر سیر: نصف ق چ
پنیر پیتزا: دویست گرم
لیمو ترش تازه: یک دوم عدد
کره: بیست و پنج گرم
روغن مایع: سه ق 


گرفته شده از صفحه نیلوفر فروزش



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :