آموزش حلیم بادمجان غذای خوشمزه و اصیل ایرانی

کد مطلب 9607 1399-09-25 16:59
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

آخرین خبر/ آموزش حلیم بادمجان غذای خوشمزه و اصیل ایرانی 

چی لازم داریم:
بادمجان نیم کیلو
برنج نیم پیمانه
لوبیا سفید نیم پیمانه
گوشت سیصد گرم
عصاره قلم یک فنجان
گردوصد گرم
پیاز داغ به اندازه دلخواه
کشک به اندازه دلخواه
نعنا داغ چهار قاشق
زعفران اب کرده به اندازه دلخواه طرزتهیه .


اول این که تو تمام شهرها حلیم بادمجون رسپی خاص خودشو‌داره مثلا گندم میریزن عدس میریزن یا لوبیا قرمز من اینطوری درست میکنم وخوب خوشمزه



آخرین خبر/ آموزش حلیم بادمجان غذای خوشمزه و اصیل ایرانی 

چی لازم داریم:
بادمجان نیم کیلو
برنج نیم پیمانه
لوبیا سفید نیم پیمانه
گوشت سیصد گرم
عصاره قلم یک فنجان
گردوصد گرم
پیاز داغ به اندازه دلخواه
کشک به اندازه دلخواه
نعنا داغ چهار قاشق
زعفران اب کرده به اندازه دلخواه طرزتهیه .


اول این که تو تمام شهرها حلیم بادمجون رسپی خاص خودشو‌داره مثلا گندم میریزن عدس میریزن یا لوبیا قرمز من اینطوری درست میکنم وخوب خوشمزه .کشک که درست کردم مزه خوبی بهش میده.ابتدا گوشت با ادویه میپزیم گوشت گردن باشه عالی بعد از پخت گوشت ریش میکنیم وبا اب اضافه گوشت برنج میپزیم سپس لوبیا ها میذاریم خوب پخته بشه بادمجان ها سرخ میکنیم گردو ها بلغور مانند میکوبیم سپس بادمجان گوشت لوبیا کشک اب قلم نعنا وکشک پیاز داغ وخیلی کم سیر داغ اضافه میکنیم تا جای امکان خوب بکوبید تا مواد کش دار بشه میذارم روی گاز با حرارت مناسب به مدت ۴۵ دقیقه سپس سرو کنید نوش جان

گرفته شده از صفحه آشپزی شیک



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :