آکا ایران/ آموزش طرز تهیه خورشت سیب و آلو که غذای بومی مشهد است
چی لازم داریم:
گوشت
۵۰۰-۳۰۰گرم
100 گرم / 320 کالری
سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده
۴عدد
100 گرم / 55 کالری
پیاز سرخ شده
۳تا۴ قاشق غذاخوری
100 گرم / 164 کالری
روغن
به میزان لازم
100 گرم / 900 کالری
زعفران ساییده
به میزان لازم
100 گرم / 310 کالری
رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری
100 گرم / 80 کالری
آلوی خیس کرده
حدود ۱۰-۷عدد
100 گرم / 38 کالری
شکر، نمک و فلفل
کمی
آب
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
چطور بپزیم:
ابتدا پیاز سرخ شده را در قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید. گوشت را که قبلا شسته و به قطعات دلخواه خرد کرده اید، به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید