شیرینی تر خانگی به شکل هندوانه ویژه شب یلدا 

کد مطلب 9616 1399-09-25 18:39
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

آخرین خبر/ شیرینی تر خانگی به شکل هندوانه برای شب یلدا 


چی لازم داریم:
اندازه سینی ۵۰ در ۷۰
میتونید مقدار رو نصف کنید اندازه سینی نصف ۳۰ در ۴۰
فر رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید
تو سینی پودر نظر کاغذ روغنی بندازید
واسه نون شکلاتی مقدار مواد رو نصف کردم دو قاشق از آرد برداشتم بجاش پودر کاکائو زدم
تخم مرغ ۷ عدد
آرد ۲۸۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
دو قاشق شربت بار ویا عسل شربت بار همون شربت بامیه وزولبیاس
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

چطور بپزیم:
زرده وسفیده رو از هم جدا کنید.
سفیده رو بزنید تا فرم بگیره شکر رو بارانی بهش اضافه کنید بزنید تا سفید سفت بشه وشکر حل بشه
دونه دونه زردها رو بهش اضافه کنید هر زرده سی ثانیه زده بشه
شربت بار ویا عسل اضافه کنید چند ثانیه بزنید
آرد وپکینگ پودر رو مخلوط والک کرده ویک دفعه بهش اضافه کنید با دست ویا با هم زن دستی زود مخلوط کنید سرعت عمل داشته باشید
وبریزید تو سینی روشو با پالت صاف کنید یکدست باشه بزارید تو فر از قبل گرم شده به مدت ده الی ۱۵ دقیقه
بیرون بیارید بزاریر خنک بشه برش از وسط برش بزنید
سطح نون شیرینی با آ ب میوه ویا شربت بار یا شیر با برس خیس کنید



آخرین خبر/ شیرینی تر خانگی به شکل هندوانه برای شب یلدا 


چی لازم داریم:
اندازه سینی ۵۰ در ۷۰
میتونید مقدار رو نصف کنید اندازه سینی نصف ۳۰ در ۴۰
فر رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید
تو سینی پودر نظر کاغذ روغنی بندازید
واسه نون شکلاتی مقدار مواد رو نصف کردم دو قاشق از آرد برداشتم بجاش پودر کاکائو زدم
تخم مرغ ۷ عدد
آرد ۲۸۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
دو قاشق شربت بار ویا عسل شربت بار همون شربت بامیه وزولبیاس
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

چطور بپزیم:
زرده وسفیده رو از هم جدا کنید.
سفیده رو بزنید تا فرم بگیره شکر رو بارانی بهش اضافه کنید بزنید تا سفید سفت بشه وشکر حل بشه
دونه دونه زردها رو بهش اضافه کنید هر زرده سی ثانیه زده بشه
شربت بار ویا عسل اضافه کنید چند ثانیه بزنید
آرد وپکینگ پودر رو مخلوط والک کرده ویک دفعه بهش اضافه کنید با دست ویا با هم زن دستی زود مخلوط کنید سرعت عمل داشته باشید
وبریزید تو سینی روشو با پالت صاف کنید یکدست باشه بزارید تو فر از قبل گرم شده به مدت ده الی ۱۵ دقیقه
بیرون بیارید بزاریر خنک بشه برش از وسط برش بزنید
سطح نون شیرینی با آ ب میوه ویا شربت بار یا شیر با برس خیس کنید.( زیاد خیس نشه)
خامه فرم گرفته روش بمالید روش یه مقدار گردو بریزید سپس نون شیرینی دوبار روشو با شیر خیس کنید و خامه بمالید بزارید یه روز تو یخچال بمونه تا خودشو حسابی بگیره .
حالا برای تزیینش از ژله بریلو ( تو قنادیا میتونید تهیه کنید) استفاده کردم از رنگ قرمزو سبز و بی رنگش ،ژله هاروبا چنگال بزنید تا صاف و یکدست بشه و تو قیف های یکبار مصرف بریزید الان روی کیک دو علامت دایره ای میزنیم یه دایره کوچکتراز اونیکی باشه من از در قابلمه کمک گرفتم  بعد طبق فیلم ژله رو روی کیک بریزید با یه پالت روشو صاف کنید قسمت اضافی کیک برش دهید و به دلخواه تزیین کنید اخر فیلم تزیین اونم گذاشتم کیکو برش دهید برای تخم هندوانتون از شکلات چیپسی استفاده کنید شیرینیمون امادس نوش جونتون امیدوارم درس کنیدو لذت ببرید.

گرفته شده از صفحه اشرف سلطانی



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :