غذا اصلی/ دستور پخت سوفله ی قارچ بسیار خوشمزه

کد مطلب 9638 1399-09-25 23:41
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ سوفله ی قارچ
چی لازم داریم:
 3 نفر
60 گرم کره
40 گرم آرد
1 پیمانه شیر
4 عدد تخم مرغ
125 گرم پنیر پیتزا
250 گرم قارچ خورد شده
نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم



کوکپد/ سوفله ی قارچ
چی لازم داریم:
 3 نفر
60 گرم کره
40 گرم آرد
1 پیمانه شیر
4 عدد تخم مرغ
125 گرم پنیر پیتزا
250 گرم قارچ خورد شده
نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم


چطور بپزیم:
قارچ هارو جداگانه تف میدیم، زرده و سفیده تخم مرغ رو ازهم جدا میکنید.سفیده هارو میزنید تا کف کنه
 
کره، آرد، شیر رو روی حرارت متوسط می‌ذارید تا غلیظ بشه، یکی یکی زرده ها رو اضافه کنید سپس 3/4 پنیر پیتزا رو بهش اضافه میکنید، سفیده هاو نمک و ادویه رو اضافه میکنید.
 
کف ظرفه سوفله تون رو چرب کنید ی لایه از مواد رو بریزد و یک لایه قارچ تا مواد تموم بشه در آخر پنیر پیتزا های باقی مانده رو روش میریزیم
 
در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه 20 دقیقه اجازه می دهید تا پخته بشه روش رو روشن کنید تا طلایی بشه



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :