میزاردور/ طرز تهیه “پشمک خانگی” بسیار خوشمزه و نرم برای شب یلدا

کد مطلب 9962 1399-10-01 00:01
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

تصویر زندگی/ تهیه پشمک خانگی ، این شیرینی پرطرفدار و خوشمزه کار خیلی سختی نیست. چند بار که درست کنید در تهیه آن ماهر شده و حتی برای شیرینی شب یلدا هم از پشمک دست پخت خودتان بهره می برید



تصویر زندگی/ تهیه پشمک خانگی ، این شیرینی پرطرفدار و خوشمزه کار خیلی سختی نیست. چند بار که درست کنید در تهیه آن ماهر شده و حتی برای شیرینی شب یلدا هم از پشمک دست پخت خودتان بهره می برید.

چی لازم داریم:
آرد
2 لیوان و نیم
شکر
2 لیوان و نیم
آب
یک لیوان
جوهر لیمو
یک قاشق چایخوری
 
چطور درست کنیم: 
آرد را داخل ماهیتابه ای ریخته و روی حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود.

هم بزنید تا نسوزد. سپس در یک سینی ریخته، پخش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

شکر و آب را روی حرارت متوسط رو به بالا حدود 20 الی 25 دقیقه بجوشانید تا به شکل شربتی غلیظ شود.

جوهر لیمو را اضافه کرده و 3 دقیقه بجوشانید.

از روی شعله بردارید و در سینی کوچکی که کمی چرب شده و زیرش یخ (معمولی یا خشک) قرار داده اید بریزید تا خنک شود.

سعی کنید شربت وسط سینی باشد وگرنه در کناره ها سفت شده و می چسبد.

وقتی کمی سرد شد که دست را نسوزاند و مانند خمیر قابلیت شکل دادن داشت، داخل سینی آرد بگذارید.

شربت خمیری را به شکل حلقه درآورید. هر طرفش را آرد پاشی کنید.

از دو ظرف حلقه را بکشید و بزرگ کنید. سپس به شکل عدد 8 انگلیسی بپیچانید.

روی هم تا کنید و رویش آرد بپاشید. به همین شکل 20 الی 30 بار خمیر را بکشید و بپیچانید و تا کنید.

وقتی حالت رشته رشته پیدا کرد، برای سرو آماده است.

قسمتی از آن را جدا کنید. آرد اضافه اش را بتکانید و در فنجان یا استکان کوچک بگذارید و در ظرف سرو برگردانید.

در صورت تمایل با مغز پشمک خود را تزیین کنید



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :