چطور گردوی کاراملی خوشمزه و مقوی درست کنیم؟

کد مطلب 9974 1399-10-01 10:17
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

خراسان

  
چی لازم داریم برای گردوی کاراملی
     مغز گردو- یک پیمانه
    شکر دانه ریز- یک چهارم پیمانه
    کره - یک قاشق غذاخوری



خراسان

  
چی لازم داریم برای گردوی کاراملی
     مغز گردو- یک پیمانه
    شکر دانه ریز- یک چهارم پیمانه
    کره - یک قاشق غذاخوری

چطور درست کنیم:
 ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس مغز گردو، کره و شکر را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید.
پس از چند دقیقه شکر کم کم آب می شود و به گردوها می چسبد ، مدام گردوها را هم بزنید و ماهیتابه را تکان دهید تا شکر نسوزد ، پس از این‌که شکر به گردوها چسبید گردوها را روی کاغذ روغنی بریزید و با چنگال پخش کنید تا سرد شود سپس مصرف کنید.
 نکات کلیدی
  دقت کنید که کارامل بسیار داغ است بنابراین از دست زدن به گردوها پیش از سرد شدن خودداری کنید.
 برای تهیه هر نوع خوراکی کاراملی حتما از قاشق چوبی یا سیلیکونی استفاده کنید و شکر را هنگام ذوب شدن با قاشق هم نزنید و تنها با تکان دادن ظرف عمل هم زدن را انجام دهید. 



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :