مینی پیتزا، نهار فوق العاده خوشمزه و محبوب بچه ها

کد مطلب 9987 1399-10-01 13:27
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

آخرین خبر/ آموزش مینی پیتزا خوشمزه بافر
چی لازم داریم:
1 لیوان آب گرم (220 میلی لیتر)
1/2 لیوان شیر گرم (110 میلی لیتر)
1 قاشق غذا خوری خمیر مایه خشک فوری
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 حبه قند
1 قاشق چایخوری نمک
تقریباً 4 لیوان آرد (تقریباً 500 گرم)
مواد روی پیتزا(پپرونی،ذرت،پنیر پیتزا، ذرت،قارچ)
مواد لازم برای سس
370 گرم پوره گوجه فرنگی تقریبا 1.5 لیوان
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 حبه سیر 1
قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری شکر
1/2قاشق چایخوری فلفل سیاه
5-6 برگ ریحان تازه
1 قاشق چای خوری آویشن

چطور بپزیم:
مواد خمیر را مانند فیلم در یک کاسه بریزید کامل مخلوط کرده و ورزر دهید برای حدود 8 دقیقه تا یک خمیر نرم و لطیف بدست آورید، اگر خمیر به دست شما میچسبید کمی روغن بزنید سپس خمیر را درکاسه‌ گذاشته،روی آنرا بپوشانید و برای 30-40 دقیقه استراحت دهید،در این فاصله تمام مواد سس گوجه فرنگی را در دستگاه مخلوط کن یا غذا ساز مخلوط کنید تا یک سس یکدست داشته باشید(ترجمه از آشپزی_خلاق)روی سطح کار آرد بپاشید،خمیر استراحت داده شده را کمی ورز دهید تا پف آن گرفته شود و به چند چانه کوچک تقسیم کنید،بعد چانه ها را با وردنه باز کنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید، بچینید و با دست خمیر را پهن تر کنید،بعد یک قاشق سس گوجه بریزید، پنیر پیتزا و بعد بقیه مواد دلخواه پیتزا را بگذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای حدود 20_25 دقیقه یا تا زمانیکه روی پیتزا برشته شود،قرار دهید،نوش جان
از صفحه آشپزی خلاق



آخرین خبر/ آموزش مینی پیتزا خوشمزه بافر
چی لازم داریم:
1 لیوان آب گرم (220 میلی لیتر)
1/2 لیوان شیر گرم (110 میلی لیتر)
1 قاشق غذا خوری خمیر مایه خشک فوری
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 حبه قند
1 قاشق چایخوری نمک
تقریباً 4 لیوان آرد (تقریباً 500 گرم)
مواد روی پیتزا(پپرونی،ذرت،پنیر پیتزا، ذرت،قارچ)
مواد لازم برای سس
370 گرم پوره گوجه فرنگی تقریبا 1.5 لیوان
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 حبه سیر 1
قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری شکر
1/2قاشق چایخوری فلفل سیاه
5-6 برگ ریحان تازه
1 قاشق چای خوری آویشن

چطور بپزیم:
مواد خمیر را مانند فیلم در یک کاسه بریزید کامل مخلوط کرده و ورزر دهید برای حدود 8 دقیقه تا یک خمیر نرم و لطیف بدست آورید، اگر خمیر به دست شما میچسبید کمی روغن بزنید سپس خمیر را درکاسه‌ گذاشته،روی آنرا بپوشانید و برای 30-40 دقیقه استراحت دهید،در این فاصله تمام مواد سس گوجه فرنگی را در دستگاه مخلوط کن یا غذا ساز مخلوط کنید تا یک سس یکدست داشته باشید(ترجمه از آشپزی_خلاق)روی سطح کار آرد بپاشید،خمیر استراحت داده شده را کمی ورز دهید تا پف آن گرفته شود و به چند چانه کوچک تقسیم کنید،بعد چانه ها را با وردنه باز کنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید، بچینید و با دست خمیر را پهن تر کنید،بعد یک قاشق سس گوجه بریزید، پنیر پیتزا و بعد بقیه مواد دلخواه پیتزا را بگذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای حدود 20_25 دقیقه یا تا زمانیکه روی پیتزا برشته شود،قرار دهید،نوش جان
از صفحه آشپزی خلاق



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :