مثل یک بازرس بهداشت به رستوران بروید

کد مطلب 10002 1399-10-01 16:05
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

خراسان/ 6 نکته ای که باید در زمان مراجعه به رستوران ها مد نظر قرار دهید تا از رعایت پروتکل‌های بهداشتی مطمئن شوید
با کاهش بخشی از محدودیت‎ها، خیلی‎ها قید احتیاط‌های قبلی را  می‎زنند به‎اعتبار این‎که لابد صاحبان اصناف بنا به ضرورت قانون، پروتکل‎های بهداشتی را رعایت خواهند کرد. اگر شما هم جزو این گروه هستید، لازم است بدانید بی دقتی برای  بعضی اصناف کار ساده‎ای نیست و اگر در دوران کرونا هوس رستوران رفتن به سرتان زد، این شما هستید که باید مثل یک بازرس بهداشت شش‎دانگ حواس‎تان را جمع کنید



خراسان/ 6 نکته ای که باید در زمان مراجعه به رستوران ها مد نظر قرار دهید تا از رعایت پروتکل‌های بهداشتی مطمئن شوید
با کاهش بخشی از محدودیت‎ها، خیلی‎ها قید احتیاط‌های قبلی را  می‎زنند به‎اعتبار این‎که لابد صاحبان اصناف بنا به ضرورت قانون، پروتکل‎های بهداشتی را رعایت خواهند کرد. اگر شما هم جزو این گروه هستید، لازم است بدانید بی دقتی برای  بعضی اصناف کار ساده‎ای نیست و اگر در دوران کرونا هوس رستوران رفتن به سرتان زد، این شما هستید که باید مثل یک بازرس بهداشت شش‎دانگ حواس‎تان را جمع کنید. موارد ظاهری مثل ماسک داشتن کارکنان رستوران و فراهم بودن محلول شست‎وشوی دست را همه می‎دانیم؛ آن‎چه در ادامه می‎آید، نکات جزئی‎تر و دقیق‎تری است که برای اطمینان از رعایت بهداشت در رستوران مدنظرتان باید آن را درنظر بگیرید.
میزها را چک کنید| میزها نباید از قبل چیده شده‎ باشد و قاشق ها و چنگال‎ها باید در بسته‎بندی‎های کاملا مهر و موم‎شده در اختیار مشتری‎ها قرار بگیرد. استفاده از نمک-فلفل‎پاش، شکر و سسِ مشترک ممنوع است. رستوران باید این ملزومات را در صورت درخواست مشتری به‎صورت تک‎نفره مهیا کند.
سرویس بهداشتی را از قلم نیندازید| تمیز بودن سرویس بهداشتی یکی از مهم‎ترین ویژگی‌های یک رستوران قابل‎اعتماد است که پیش از دوران کرونا هم از اهمیتش غافل نبودیم. طبق یک قاعده معروف، وقتی سرویس بهداشتی تمیز باشد، می‎توانید مطمئن باشید که آشپزخانه هم تمیز است.
منو مهم است: رستوران‎ها در شرایط فعلی موظف هستند که از منوهای یک‎بار مصرف یا الکترونیکی استفاده کنند. در نوع یک‎بارمصرف باید مطمئن شوید که بعد از خواندن منو، پیشخدمت آن را دور می‎اندازد و در نوع الکترونیکی، باید بتوانید روی تلفن همراه‎تان منو را اسکن کنید و بخوانید.
دست‎های کارکنان را نگاه کنید: شاید به ‏نظر سخت‎گیرانه برسد، شاید به شما بگویند دست‎ها مرتب ضدعفونی می‎شوند اما هیچ‎کدامِ این‎ها قابل‎قبول نیست؛ همه کارکنان رستوران باید دستکش مخصوص بپوشند.
آشپزخانه را بپایید: در شرایط عادی هم رستوران‎هایی که آشپزخانه‎شان در معرض دید است، اعتماد بیشتری جلب می‎کنند، چه برسد به حالا. پس یادتان باشد که حق دارید درقبال هزینه‎ای که می‎پردازید، از تمیز بودن آشپزخانه مطمئن شوید. ورود شما به آشپزخانه از نظر بهداشتی مشکل‎زاست اما سرک کشیدن اشکالی ندارد و اگر با درخواست‎تان مخالفت شد، بهتر است آن را نشانه‎ای منفی درنظر بگیرید. در آشپزخانه بالطبع کارکنان باید ماسک زده‎باشند و کسانی که مسئول درست کردن سالاد و ظرف کردن غذا هستند، حتما باید دستکش داشته‎باشند.
فضای مجازی را فراموش نکنید: پیش از رفتن به رستوران، سری به سایت یا صفحه مجازی آن بزنید. یک رستوران مورد اطمینان، خود را موظف می‎داند که به‎جای ادعای کلی «با رعایت تمام پروتکل‎های بهداشتی»، جزئیات این فرایند را به‎طور مکتوب برای مشتریانش توضیح بدهد. پس اگر رستورانی در هیچ رسانه‎ آنلاینی حضور ندارد، بهتر است بی‎گدار به آب نزنید.
 در نهایت پیشنهاد ما این است که اگر به هر دلیلی ناچار به تهیه غذا از بیرون هستید داخل رستوران آن را میل نکنید و به منزل بیاورید  و بعد از گرم کردن مجدد آن را صرف کنید. 

نویسنده : الهه توانا / خبرنگار 
منبع: aarp.org



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :