شیرینی ها/ کاکا کدو حلوایی شیرینی سنتی گیلانی ها

کد مطلب 10006 1399-10-01 16:43
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

سر آشپز پاپیون/ آموزش کاکا کدو حلوایی شیرینی سنتی گیلانی ها

چس لازم داریم:
آرد گندم الک شده
۱ پیمانه
کدو حلوایی پخته و له شده
۱ پیمانه
تخم مرغ
۱ عدد
گلاب
۲-۱ قاشق غذا خوری
شیر
۱/۴ پیمانه
پودر دارچین و مغز هل کوبیده
۱ قاشق چای خوری
نمک
۱/۸ قاشق چای خوری
شکر
۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
کلمات کلیدیشیرینی کاکا کدو
طرز تهیه شیرینی کاکا کدو



سر آشپز پاپیون/ آموزش کاکا کدو حلوایی شیرینی سنتی گیلانی ها

چس لازم داریم:
آرد گندم الک شده
۱ پیمانه
کدو حلوایی پخته و له شده
۱ پیمانه
تخم مرغ
۱ عدد
گلاب
۲-۱ قاشق غذا خوری
شیر
۱/۴ پیمانه
پودر دارچین و مغز هل کوبیده
۱ قاشق چای خوری
نمک
۱/۸ قاشق چای خوری
شکر
۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
کلمات کلیدیشیرینی کاکا کدو
طرز تهیه شیرینی کاکا کدو


چطور بپزیم:
۱کدو حلوائی را شسته و با پوست به قطعه های درشت خرد کنید و با کمی آب بپزید سپس با قاشق کدو حلوائی را از پوست آن جدا کرده و با قاشق له کنید
۲تخم مرغ، شکر، کدو پخته، آرد، گلاب، شیر، پکینگ پودر، نمک و ادویه را با هم مخلوط کرده و مایه کاکا کدو را به مدت یک ساعت بگذارید جا بیفتد
۳روغن مایع را در تابه بریزید و داغ کنید سپس با ملاقه از مواد کاکا کدو تهیه شده به اندازه دلخواه یا یک کف دست کنار هم در روغن ریخته، درب تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم کمی پف کرده و خوب مغز پخت شود. مثل کوکو روی دیگر آن را هم سرخ کنید
تصاویر مراحل تهیه شیرینی کاکا کدو
بیشتر
   
سایر نکات شیرینی کاکا کدو
شیرینی کاکا کدو حلوائی یک شیرینی مخصوص گیلان است یک دسر بسیار خوشمزه و مورد علاقه شماست. کاکا کدو بسیار آسان و سریع تهیه میشود مانند کوکو آن را سرخ کنید
می توانید کمی مغز گردو خرد شده در مایه بریزید
با شیر شیرینی کاکا کدو لطیف تر میشود. به جای شیر از ماست هم می توانید استفاده کنید
بهتر است مواد کاکا کدو را با ½ پیمانه آرد برنج و ½ پیمانه آرد گندم درست کنید. فقط مدت استراحت مایه کاکا بخاطر ور آمدن آرد برنج باید بیشتر از یک ساعت باشد



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :