کوکی رویال آیسینگ

کد مطلب 10008 1399-10-01 16:45
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

کوکپد/ مواد لازم برای  ۱۰ نفر
۲ پیمانه مواد لازم کوکی: آرد
۳/۴ پیمانه پودر قند یا پودر شکر
۱۵۰ گرم کره یا روغن قنادی
۱ عدد تخم مرغ
نوک قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
رنگ ژله ای به میزان لازم
مواد لازم جهت آیسینگ :
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۸۰ گرم پودر شکر
۱/۶قاشق چای خوری پودر تارتار
۱/۸ قاشق چای‌خوری وانیل
رنگ خوراکی به میزان لازم
مراحل
ابتدا کره یا روغن به دمای محیط رسیده را با پودر قند مخلوط کرده و هم می زنیم بعد تخم مرغ ، وانیل را اضافه کرده و با هم زن می زنیم سپس نمک و آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک می کنیم و به مواد افزوده ورز می دهیم تا خمیر منسجم و لطیفی حاصل بشه بعد خمیر را درون نایلون قرار داده و برای حداقل نیم ساعت درون یخچال می گذاریم سپس از یخچال خارج و با وردنه باز کرده، قالب می زنیم و روی کاغذ روغنی قرار داده در فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه گرم کرده ایم، می پزیم (کوکی ها به هیچ عنوان نباید تغییر رنگ دهد.



کوکپد/ مواد لازم برای  ۱۰ نفر
۲ پیمانه مواد لازم کوکی: آرد
۳/۴ پیمانه پودر قند یا پودر شکر
۱۵۰ گرم کره یا روغن قنادی
۱ عدد تخم مرغ
نوک قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
رنگ ژله ای به میزان لازم
مواد لازم جهت آیسینگ :
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۸۰ گرم پودر شکر
۱/۶قاشق چای خوری پودر تارتار
۱/۸ قاشق چای‌خوری وانیل
رنگ خوراکی به میزان لازم
مراحل
ابتدا کره یا روغن به دمای محیط رسیده را با پودر قند مخلوط کرده و هم می زنیم بعد تخم مرغ ، وانیل را اضافه کرده و با هم زن می زنیم سپس نمک و آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک می کنیم و به مواد افزوده ورز می دهیم تا خمیر منسجم و لطیفی حاصل بشه بعد خمیر را درون نایلون قرار داده و برای حداقل نیم ساعت درون یخچال می گذاریم سپس از یخچال خارج و با وردنه باز کرده، قالب می زنیم و روی کاغذ روغنی قرار داده در فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه گرم کرده ایم، می پزیم (کوکی ها به هیچ عنوان نباید تغییر رنگ دهد.


ابتدا پودر شکر را از الک ریز رد کنید.
سفیده تخم مرغ را بزنید تا کف کند.
پودر شکر، وانیل و پودر تارتار را به آرامی به سفیده اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کرمی صاف و یکدست حاصل شود و مثل خامه حالت قله ای پیدا کند.برای رنگ کردن آیسینگ می‌بایست بسته به تعداد رنگ‌هایی که مورد نیاز شماست آیسینگ را درون ظرف های کوچک تقسیم کنید و کم کم رنگ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا به رنگ مورد نظرتان دست پیدا کنید.
   
این کرم تقریبا غلظت زیادی دارد و بهتر است قطره قطره به آن آب اضافه کنید تا رقیق شود. سپس درون قیف یک بار مصرف ریخته سر قیف را ریز برش دهید و کوکی را تزیین کنید.نکته مهم در کار با کرم آیسینگ این است که همانطور که قبلا اشاره شد این کرم در مجاورت هوا به سرعت خشک خواهد شد. لذا، در هنگام کار با آیسینگ بهتر است سطح ظرف حاوی آیسینگ را با سلفون و یا پارچه بپوشانید تا در حین تزیین خشک نشود.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :