آموزش تهیه شیرینی هندوانه ای

کد مطلب 10025 1399-10-01 21:18
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم 
3 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شکر
1 ق.چ وانیل
1 پیمانه روغن
4/5 پیمانه ارد
1 ق



کوکپد/ مواد لازم 
3 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شکر
1 ق.چ وانیل
1 پیمانه روغن
4/5 پیمانه ارد
1 ق.غ بکینگ پودر
رنگ خوراکی سبز و قرمز
سیاه دانه
مراحل
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو ۱۰ دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه
بعد روغن رو اضافه میکنیم و ۱ دقیقه باز هم میزنیم
بعد ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم و ورز میدیم
خمیر رو تقسیم میکنیم
من قسمت سبز کمتری برداشتم چون برش های کم احتیاج بود
و قسمت قرمز بیشتری برداشتم
خمیر رو داخل نایلون جدا گذاشتم و یکساعت داخل یخچال قرار دادم تا استراحت کنه
بعد یکساعت در میاریم و سبز رو در قسمت پایین و قرمز رو در بالا قرار میدیم و با کاتر مثلثی برش میزنیم
من خودم کاتر نداشتم با چاقو برش زدم
بعد از سیاهدانه برای تخمه هندوانه استفاده میکنیم
 سپس بعد قالب زنی توی سینی که کاغذ روغنی زدیم قرار میدیم شیرینی ها رو
بعد مدت ۱۰ دقیقه تو فر ۱۶۰ درجه که از قبل گرم شده قرار میدیم.
✔میتونید خمیر رو دو قسمت مساوی تقسیم کنید و نصف خمیر سبزتون رو هندوانه سالم درست کنید(مثل عکس پایین)
✔حدود ۶۰ تا شیرینی در میاد،بافت نرنی داره و خیلی خوشمزس
✔میتونید به شکل نیم دایره هم در بیارید
خمیر قرمز رو گرد کنید و بعد خمیر سبز رو دورش بذارید و با کاتر دایره برش بزنید و بعد از وسط جدا کنید و از سیاه دانه استفاده کنید



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :