باقلا قاتق یکی از خوشمزه ترین خورشت های استان گیلان

کد مطلب 10027 1399-10-01 21:21
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

غذالند/ باقلا قاتق یکی از خوشمزه ترین خورشت های استان گیلان است. این غذا با وجود آسان بودن آن یکی از خوشمزه ترین غذاهای این استان به شمار می رود هر چند زمانی که به یاد غذای شمالی می افتیم امکان ندارد که به یاد کباب ترش و غذاهایی که با بادمجان تهیه می شود نیفتیم ولی خورش های این استان در عین سادگی یکی از بی نظیرترین غذاهای ایران به شمار می روند



غذالند/ باقلا قاتق یکی از خوشمزه ترین خورشت های استان گیلان است. این غذا با وجود آسان بودن آن یکی از خوشمزه ترین غذاهای این استان به شمار می رود هر چند زمانی که به یاد غذای شمالی می افتیم امکان ندارد که به یاد کباب ترش و غذاهایی که با بادمجان تهیه می شود نیفتیم ولی خورش های این استان در عین سادگی یکی از بی نظیرترین غذاهای ایران به شمار می روند. تنها نکته این غذا باقالی آن است. اینکه حتما باید باقالی رشتی باشد تا آن طعم و لعاب لازم را برای شما فراهم آورد. البته امروزه در اکثر نقاط ایران این باقالی یافت می شود ولی نوع محلی آن در شمال طعم دیگری به این غذا می دهد که توصیه می شود اگر به شمال ایران سفر کردید حتما آن را تهیه کنید. از جمله خورش های دیگر شمالی می توان به خورش کدو حلوایی، خورش ناردون و خورش آلو اشاره کرد.
 
مواد لازم
سیر : 3-4 حبه
پاچ باقلا(لوبیا خورشتی) : 250 گرم پوست گرفته
تخم مرغ : 2 عدد
شوید : 2-3 قاشق غذاخوری
روغن : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
مراحل
 گام 1ابتدا باقالی را پوست کنده (از غلاف سبز و پوسته دوم جدا می کنیم).
 گام 2سیر خلال شده یا برگ سیر خرد شده ، با مقداری روغن در قابلمه مناسب کمی سرخ می کنیم.
 گام 3سپس شوید خشک شده و نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم.
 گام 4چند لحظه مجدد تفت می دهیم .
 گام 5سپس آب جوشیده سرد شده به مقدار لازم به آن اضافه کرده صبر می کنیم تا بجوشد.
 گام 6سپس شعله را کم کرده و اجازه می دهیم تا خورش جا بیفتد.
 گام 7در آخر تخم مرغ را اضافه نموده و یکبار هم زده پس از چند دقیقه که تخم مرغ پخت از روی شعله برداشته آماده سرو است.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :