1401\12\28 06:51:05


توزیع روزانه ۳۰ هزار کیلوگرم گوشت مرغ منجمد در کردستان

سنندج- رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: به منظور تنظیم بازار و تأمین نیازهای شب عید مردم استان به صورت روزانه ۳۰ هزار کیلوگرم مرغ منجمد و ۱۰ هزار کیلوگرم گوشت قرمز توزیع می شود.

تبلیغات
مراکز تعمیر کولر گازی در تهران مرکز تعمیر اسپلیت

آیا می‌دانید که بهترین مرکز تعمیر کولر گازی کجاست؟ این مقاله شامل لیست کاملی از برترین شرکت‌های تعمیرات کولر گازی تهران به همراه شرح خدمات و اطلاعات آن‌هاست

پیمان اسکندری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شرایط مطلوبی در زمینه توزیع کالاهای اساسی تنظیم بازار در استان برقرار است و این مهم تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

وی افزود: هم اکنون به صورت روزانه ۳۰ تن مرغ منجمد و پنج تا ۱۰ تن گوشت قرمز منجمد در سطح استان توزیع می‌شود. رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اعلام کرد: در ۱۷ روز اخیر ۵۷۰ تن گوشت مرغ و گوشت قرمز منجمد در استان توزیع شده است. اسکندری اظهار داشت: مصرف روزانه گوشت مرغ در استان حدود ۱۲۰ تن است که با توجه به نزدیکی ایام عید و آغاز ماه مبارک رمضان تقاضا برای تهیه این کالا افزایش می‌یابد.

وی افزود: میزان کشتار روزانه مرغ در مرغداری‌های استان به ۲۰۰ تا ۲۲۰ تن افزایش پیدا کرده است تا نیاز مصرف کنندگان داخلی تأمین شود.. .


بازنشر از : مهر

سنندج

اداره كل جهاد كشاورزي كردستان

پیمان اسکندری

توزیع گوش

خبرهای مرتبط با