1403\01\21 17:40:09


عامل انتشار تصاویر مستهجن و هنجارشکن در لارستان یک زن بود

فردی که در اماکن تاریخی شهرستان لارستان (قلعه اژدها پیکر) اقدام به تهیه و انتشار کلیپ‌های هنجارشکن در فضای مجازی کرده بود دستگیر شد.

تبلیغات
تعمیر یخچال در محل تعمیر یخچال در تهران تعمیرات یخچال در محل تهران سرویس

سرهنگ سید محمد یوسفی بیان کرد: در راستای رصد فضای مجازی توسط کارشناسان، یک صفحه در شبکه اجتماعی شناسایی شد که اقدام به انتشار عکس، فیلم و کلیپ‌های هنجارشکن و مغایر با شئونات اخلاقی و اسلامی می‌کرد.​

وی افزود: در این رابطه بعد از اقدامات تخصصی مشخص شد  یک زن به هویت معلوم غیر بومی این شهرستان با حضور در اماکن تاریخی(قلعه اژدها پیکر) اقدام به تهیه و ضبط کلیپ های با پوشش غیر متعارف و معارض با اخلاق و عفت اسلامی کرده و پس از ویرایش و تدوین آنها را در فضای مجازی منتشر کرده است.

فرمانده انتظامی لارستان تصریح کرد: در این رابطه ماموران طی هماهنگی با مرجع قضایی پس از پیگیری و رصد محتوا در فضای مجازی، متهمه جوان را شناسایی و  دستگیر  و به مرجع قضایی معرفی کردند.

سرهنگ یوسفی از شهروندان خواست: در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی  پلیس فتا  به آدرس www.cyberpolice.ir (بخش ارتباطات مردمی) و یا با شماره تماس مرکز فوریت های سایبری به شماره 096380 تماس برقرار نمایند.

این مقام انتظامی از شهروندان خواست ضمن رعایت شئونات اسلامی، از انتشار هرگونه محتوای نامتعارف و هنجارشکن در فضای مجازی خودداری کنند.

.

.


بازنشر از : منبع: رکنا

خبرهای مرتبط با