1401\05\31 08:42:09


مصرف برق صنایع مازندران ۲۰۰ مگاوات است. افتتاح ۱۱۰ پروژه

ساری- مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران کل مصرف برق صنایع را در استان حدود ۲۰۰ مگاوات بیان کرد و گفت: بار پیک برق تابستان در استان سه برابر می شود.

تبلیغات
پایگاه خبری اکونومی نیوز
پایگاه خبری اکونومی نیوز
خبر و تحلیل در حوزه های اقتصاد ایران و جهان، بازار، تجارت و بازرگانی و رصد ارز و طلا در کشور
# قیمت دلار - # اقتصاد - # قیمت طلا

به گزارش خبرنگار مهر، سید کاظم حسینی پیش ازظهر دوشنبه در نشست با خبرنگاران شمار مشترکان تحت پوشش را یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ذکر کرد و افزود: ۷۵ درصد مشترکان خانگیی و کمتر از یک درصد صنعتی هستند.

وی با بیان اینکه ۴۰ هزار دستگاه ترانسفورماتور در شرکت توزیع برق استان نصب شده است، افزود: ۱۸ هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف، ۱۴ هزار کیلومتر شبکه فشار متوسط وجود دارد و ۴۹ درصد از مصرف انرژی توسط بخش خانگی و ۲۰ درصد توسط بخش صنعت انجام می‌شود. وی با اظهار اینکه کل برق مصرف صنایع ۱۸۰ تا ۲۰۰ مگاوات است، پیک بار مصرف برق را در سال جاری تاکنون دو هزار و ۲۵۲ مگاوات اعلام کرد و گفت: این درحالی که بار پایه در استان ۸۰۰ مگاوات است و میزان بار در تابستان سه برابر می‌شود. حسینی کارنامی با بیان اینکه میزان خاموشی‌ها طی سال قبل بسیار زیاد بود، ناهماهنگی بین بخش‌های مختلف و کمبود تولید را از جمله دلایل ذکر کرد و گفت: خوشبختانه امسال تاکنون هیچ خاموشی در بخش خانگی نداشتیم و تمامی نیروگاه‌ها تعمیرات اساسی انجام شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با عنوان اینکه تاکنون نیروگاه‌ها با ظرفیت کامل فعالیت هستند، تفاهمنامه با وزارت صمت و جهاد کشاورزی را از جمله اقدامات برای گذر از پیک برشمرد و گفت: در قالب تفاهمنامه هفته‌ای یک روز تمامی صنایع بزرگ و کوچک در طرح شرکت می‌کنند و با تغییر شیفت‌ها و تعطیلی‌ها در مدیریت مصرف برق همکاری می‌کنند. وی ادامه داد: همچنین دستگاه‌های اجرایی موظف شدند نسبت به کاهش بار پیک و صرفه جویی در مصرف اقدام کنند و دستگاه‌هایی که بخشنامه دولت را رعایت نکردند با اخطار مواجه و برق چند دستگاه قطع شده است. حسینی کارنامی یادآور شد: همچنین ادارات موظف شدند تا در ساعت غیراداری ۶۰ درصد بار مصرف را کاهش د دهند و همه اقدامات سبب شد تاکنون در بخش خانگی و اداری خاموشی نداشته باشیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران شمار پروژه‌های قابل افتتاح در هفته دولت را ۱۱۰ پروژه با ۳۴ میلیارد تومان اعتبار ذکر کرد و گفت: برای گذر از پیک امسال تمام چراغ‌های روشنایی به صورت یک درمیان شده است و ۴۰ میلیارد تومان برای رفع ضعف ولتاژ صرف شده است. وی تبدیل سیم به کابل را برای تقویت برق و جلوگیری از آسیب‌ها را از دیگر اقدامات بیان کرد و گفت: سال قبل ۵۵۰ کیلومتر و امسال تاکنون هزار کیلومتر از سیم برق به کابل تبدیل شده است. وی بهسازی سیم‌های برق روستا را از طرح‌های دیگر برشمرد و گفت: امسال وضعیت سیم‌های برق ۴۰۰ روستا در استان اصلاح و بهسازی می‌شود..

.


بازنشر از : مهر

کاظم حسینی پور

شرکت توزیع برق مازندران

هفته دولت

خبرهای مرتبط با