1402\01\12 08:11:17


همدلی و روحیه جهادی میان مسئولان دیلم ستودنی است

بوشهر- مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: روحیه همدلی و جهادی خوبی میان مسئولان شهرستان دیلم وجود دارد و این همدلی و روحیه جهادی ستودنی است.

تبلیغات
پایگاه خبری اکونومی نیوز
پایگاه خبری اکونومی نیوز
خبر و تحلیل در حوزه های اقتصاد ایران و جهان، بازار، تجارت و بازرگانی و رصد ارز و طلا در کشور
# قیمت دلار - # اقتصاد - # قیمت طلا

به گزارش خبرنگار مهر، علی موحدی جمعه شب در دیدار با سرپرست فرمانداری و امام جمعه شهرستان دیلم اظهار داشت: خوشبختانه در شهرستان دیلم روحیه همدلی و جهادی خوبی میان مسئولان شهرستان وجود دارد و این همدلی و روحیه جهادی میان مسئولان دیلم ستودنی است.

مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان دیلم افزود: اتحاد و همدلی میان مسئولان ارشد شهرستان دیلم و همراهی با مدیر آموزش و پرورش، قطعاً در آینده باعث نتایج درخشان این همکاری خواهیم بود. وی با اشاره به تلاش‌های مجموعه آموزش و پرورش شهرستان دیلم در بهبود وضعیت آموزشی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، پس از تعطیلات نوروزی با حمایت مجموعه اداره کل و فرمانداری شهرستان، کلاس‌های کنکور در شهرستان برگزار خواهد شد.. .


بازنشر از : مهر

بوشهر

شهرستان دیلم

آموزش و پرورش

خبرهای مرتبط با