1402\01\09 07:01:14


۱۳۲ هزار نفر توسط آموزش و پرورش استان بوشهر اسکان یافتند

بوشهر- مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر از پذیرش و اسکان ۱۳۲ هزار ۳۹۱ نفر در ۱۰ روز نخست فعالیت ستادهای اسکان آموزش و پرورش در مدارس استان بوشهر خبر داد.

تبلیغات
خرید و قیمت انواع قفسه فروشگاهی ابزار پوریا

خرید قفسه فروشگاهی با کیفیت بالا وقیمت مناسب برای خرید قفسه فروشگاهی وارد سایت شوید پایین ترین قیمت قفسه در ایران برای خرید ابتدا وارد سایت ابزار پوریا شوید

به گزارش خبرنگار مهر، علی موحدی صبح چهارشنبه در بازدید از ستاد اسکان فرهنگیان شهرستان دیلم، اظهار داشت: بر اساس آمار ثبت شده در سامانه ستاد اسکان فرهنگیان تا عصر امروز ۱۳۲ هزار و ۳۹۱ نفر در مراکز آموزشی و رفاهی آموزش و پرورش اسکان یافته اند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به اینکه ظهر سه شنبه ظرفیت مدارس دیلم تکمیل شد، گفت: با توجه به تکمیل ظرفیت مدارس برخی شهرستان‌ها، از حداکثر فضای موجود برای پذیرش مسافران استفاده می‌شود موحدی با بیان اینکه کلاس‌های اسکان از نظر کیفی به ویژه، درجه الف، ب و ج تقسیم شده است، افزود: آموزش و پرورش استان بوشهر از تمامی ظرفیت‌های خود برای جلب رضایت فرهنگیان و مسافران نوروزی به کار گرفته است. وی بیشترین میزان اسکان مسافران در استان را مربوط به بوشهر، گناوه، دیلم و دشتستان عنوان کرد گفتنی است مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در این سفر با امام جمعه و فرماندار دیلم دیدار کرد و مشکلات آموزشی این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.. .


بازنشر از : مهر

بوشهر

نوروز

اسکان نوروزی

وزارت آموزش و پرورش

خبرهای مرتبط با