1402\01\15 08:58:05


۳۰ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان قزوین تولید شد

قزوین- مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری صنعتی و روستایی این استان در سال گذشته خبر داد.

تبلیغات
تعمیر پکیج ⚡ تا تعمیر انواع پکیج دیواری

راهنمای صفر تا صد سرویس و تعمیر پکیج ⚡برای تعمیرات پکیج هزینه نکن⚡ در یک سال گذشته بیش از نفر از کاربران عادی را تعمیرکار پکیج کردیم

سید محمد میربابایی افزود: این میزان گوشت قرمز در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی صنعتی و روستایی تولید شده است.

وی با بیان اینکه شهرستانهای بویین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کرده‌اند افزود: بوئین زهرا ۳۲ درصد، قزوین با ۲۷ درصد و مابقی شهرستانها ۴۱ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده‌اند. مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در این استان حدود ۱۴ هزار تن برآورد می‌شود و این موضوع نشاندهنده آن است که این استان علاوه بر تأمین گوشت قرمز مورد نیاز خود بخشی از نیازهای تهران و سایر استان‌ها را نیز تأمین می‌کند. میربابایی یادآور شد: استان قزوین در تولید گوشت قرمز وضعیت مطلوبی دارد و با رتبه ۱۱ در سطح کشور جزو استان‌های موفق و پیشرو است.

به گفته وی؛ ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در این استان فعالیت دارند.. .


بازنشر از : مهر

گوشت قرمز

دامداری

جهاد کشاورزی قزوین

خبرهای مرتبط با