1402\01\12 11:31:31


۳۵۴ هزار و ۶۲۸ نفر به زیارت بقاع متبرکه خراسان جنوبی مشرف شدند

بیرجند--مدیر کل اوقاف خراسان جنوبی گفت:۳۵۴ هزار و ۶۲۸ نفر تا تاریخ یازدهم فروردین ماه به زیارت بقاع متبرکه خراسان جنوبی مشرف شدند.

تبلیغات
تعمیر یخچال در محل تعمیر یخچال در تهران تعمیرات یخچال در محل تهران سرویس

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز بخشی پور صبح شنبه به رسانه‌های گروهی اظهار کرد: در تاریخ یازدهم فروردین ماه ۲۷ هزار و ۶۷۵ نفر زائر به بقاع متبرکه خراسان جنوبی مشرف شدند.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی اظهار کرد: همچنین پنج هزار و ۷۵ نفر در این بازه زمانی در بقاع متبرکه استان اسکان یافته و از خدمات رفاهی موجود استفاده کردند. بخشی پور ادامه داد: بازدید از خیمه‌های معرفت، مشاوره وقف، اعتقادی و خانواده و …برپایی ایستگاه سلامت، برپایی محافل قرآنی از جمله برنامه‌هایی است که از ابتدای تعطیلات نوروزی در بقاع متبرکه خراسان جنوبی برگزار شده است. وی افزود: جمع کل زائرین بقاع متبرکه خراسان جنوبی از ۲۸ اسفند تا پایان روز ۱۱ فروردین ۳۵۴ هزار و ۶۲۸ نفر بوده است.

مدیرکل اوقاف خراسان جنوبی افزود: جمع کل اسکان یافتگان در بقاع متبرکه تا امروز یازدهم فروردین نیز ۶۷ هزار و ۹۱۹ نفر است. بخشی پور گفت: برگزاری مسابقات فرهنگی، سخنرانی و ادعیه خوانی را نیز در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی در بقاع متبرکه خراسان جنوبی داریم. وی افزود: نهایت تلاش ما بر این است که زائران بتوانند با آرامش از فضای معنوی موجود در بقاع استفاده کرده و خاطره خوشی از سفر و زیارت خود داشته باشند..

.


بازنشر از : مهر

پرویز بخشی پور

اداره کل اوقاف خراسان جنوبی

بقاع متبرکه

خبرهای مرتبط با