تا فصل گوجهسبز تمام نشده، دست به کار شوید و ترشیاش را درست کنید. بدون شک از طعم جذاب این ترشی شگفتزده میشوید.
شاید برای شما جالب باشد با دل مرغ یا سنگدان و دنبه و به دلخواه کمی گوشت چرخ کرده می توانید یک کوبیده رستورانی ارزان قیمت در خانه تهیه کنید و به سیخ بزنید و کباب کنید.
«چرا اینقدر بعضی غذاها ادا و اطوار دارن خب؟! عدس پلو مگه با گوشت نبود؟!» عدس پلو یکی از قدیمیترین و اصیلترین و سنتیترین غذاها در کشور ماست.
قیمه نخود همان قیمه است که یزدیهای عزیز به سبک خودشان آن را تهیه میکنند.
در این ویدئو، طرز تهیه نان شکلاتی صبحانه با مغز نوتلا، نرم و خوشمزه را ببینید.
در این ویدئو یک آشپز ایتالیایی طرز تهیه گوجه بادمجان به سبک خاص این کشور را به شما آموزش می دهد.
ماکروفر، یکی از لوازم برقی پرکاربرد در آشپزخانههای امروزی است که به دلیل سرعت و راحتی پخت و پز، طرفداران زیادی دارد.
موجودات ریزی که در غفلت، به سراغ برنجتان میآیند و نه تنها طعم غذا را ناخوشایند میکنند، بلکه میتوانند ضررهای زیادی هم به سلامتی شما بزنند، کرم برنج نام دارند.
شامی ماسوله، طعم به یاد ماندنی شمال در سفره شما مجموعه: آموزش انواع غذاها طرز تهیه کباب شامی ماسوله، طعم به یاد ماندنی شمال در سفره شما روش های پخت شامی ماسولهدر این مقاله از بیتوته، با طرز تهیه شامی ماسوله آشنا می شوید. شامی ماسوله، غذای سنتی و محبوب شهر ماسوله در استان گیلان است
لوبیا پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در بسیاری از مناسبتها، از جمله مهمانیها، سرو میشود.