1401\06\31 14:27:15


طرز تهیه کیک سیب و کرنبری؛ رژیمی، سالم و خوشمزه

اگر از طرفداران شیرینی‌جات باشید، بدون شک دوست دارید تا کیک‌ها و شیرینی‌های مختلف را امتحان کنید

اگر از طرفداران شیرینی‌جات باشید، بدون شک دوست دارید تا کیک‌ها و شیرینی‌های مختلف را امتحان کنید. این بار در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ قصد داریم طرز تهیه کیک سیب و کرنبری را به شما آموزش دهیم که رسپی رژیمی و سالمی دارد و از آن‌جایی که هیچ‌گونه قند مصنوعی و اضافه‌ای در آن استفاده نشده، حتی اگر رژیم غذایی خاصی هم دارید، می‌توانید از طعم جذاب آن لذت ببرید.

مواد لازم

مواد مقدار
جو دوسر پرک ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
کرنبری یک‌سوم پیمانه
سیب ۱ عدد
موز ۱ عدد
تخم‌مرغ ۲ عدد
دارچین ۱ قاشق چای‌خوری
وانیل یک‌دوم قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر یک‌دوم قاشق چای‌خوری
شیره‌ی خرما ۳ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو به مقدار دلخواه

مناسب برای: ۴ نفر

زمان پخت: ۱ ساعت

طرز تهیه کیک رژیمی سیب و کرنبری

    1. یک پیمانه جو دوسر پرک را داخل ظرف ریخته و یک پیمانه شیر به آن اضافه کنید. ۱۰ دقیقه زمان دهید تا جوها خیس بخورند.
    2. یک عدد موز را با پشت چنگال له کنید. دو عدد تخم‌مرغ، یک‌دوم قاشق چای‌خوری وانیل، یک قاشق چای‌خوری دارچین و ۳ قاشق غذاخوری شیره‌ی خرما به موز اضافه کرده و مخلوط کنید. می‌توانید دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل به مواد اضافه کنید. جو دوسر پرک خیس خورده را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر یک‌دوم قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
    3. مایع کیک را داخل قالب ۳۰ در ۱۰ سانتی‌متر که با کاغذ روغنی پوشانده شده بریزید. برای تاپینگ نیز یک عدد سیب را نگینی خرد کرده و مقداری کرنبری و یا کشمش روی مایع کیک بریزید. در آخر مقداری مغز گردو هم روی کیک بریزید و در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا کیک بپزد.

بازنشر از : digimag